Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 11. kerületben a Csóka utcáról...

11. kerületben a Csóka utcáról írnátok valamit?

Figyelt kérdés
11. kerületben a Csóka utcában több lakást is hirdetnek jó áron (nem panel). Feltűnt, hogy talán túl sok is a hirdetés. Tudtok valamit, amire figyelnem kellene az utcával kapcsolatban?

2012. aug. 5. 19:40
 1/3 anonim válasza:
11.kerület nyugodt és biztonságos környék. Én laktam ott és nagyon szerettem, nem bántam meg. :)
2012. aug. 5. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
gondolom azt tudod, h ott van a Kelenföldi pu., a környéken van pár romos, elhagyatottnak tűnő ház, amiben sztem laknak eltérő kultúrájú, nem idén barnult egyedek. sztem ez lehet az oka. amúgy jó ott a közlekedés, és kicsit csendesebb mint a belsőbb részek, de maga a környék nekem nem annyira jön be.
2012. aug. 6. 12:45
 3/3 anonim válasza:

Én laktam ott 2 évig, nagyon szerettem. Akkor még lepukkantnak nézett ki, de teljesen biztonságos volt akkor is, éjszaka is, és rengeteget fejlődött a környék. Nagyon jó volt ott lakni, szuper közlekedés (azóta 4-es metró is megépült), minden van a közelben (boltok, posta, tesco, a legszuperebb bp-i cukrászda,megfizethető termelői piac, 4-5 játszótér. óvoda, stb.), megújult a Bikás Park, szuper ingyenes sportolási lehetőségekkel, kis tóval. Teljesen rendezett környék. A villamosokkal minden gyorsan elérhető még metró nélkül is, de már az is van. Minden elérhető, mégis csendes. Ingyenes a parkolás.

Azért volt kicsit lepukkant, mert sok volt az önkormányzati lakás, és ez akadályozta a felújításokat. Azóta viszont a lakóközösség nagyrészt lecserélődött, van szelektív hulladékgyűjtés, megújult homlokzat. Már nem sok eladó lakás maradt. Az utca túl oldalán (Bánk bán u. stb.)ugyanolyan, vagy rosszabb lakások 1 millával többe kerülnek, pedig rohamtempóban tűnik el a különbség az út két oldala között. Itt gyakorlatilag nem él kisebbség.

2015. jan. 7. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!