Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy telik egy szabadnapotok?...

Hogy telik egy szabadnapotok? Ki mit csinál?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

10 körül felébredek, kávézom az ágyban, heverészek, aztán zuhany, reggeli, aztán kifekszem a kertbe a napernyő alá olvasni, vagy befekszem a gumimatracra a medencébe, ebéd után szoktak jönni barátok, ők is pancsolnak, beszélgetünk, kávézunk, este grillezünk, sétálunk egyet, sötétedés után projektorral a kertben filmet nézünk.

37/L

2009. júl. 19. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Teg.strandon voltam,jól leégtem,aztán szó szerint menekülni kellett a vihar elől...ma: ágynemű csere? mosás,befestettem a hajam,márle is zuhanyoztam.innentől net,tv alvás...és nagyon várom már haza a gyerekeimet...de csak kedden jönnek:-(
2009. júl. 19. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Tegnap évfolyam találkozónk volt, éjjel 3-kor jöttem haza.

Képzeled, hogy érzem magam?

2009. júl. 19. 19:17
 4/4 anonim válasza:
én általában gépezek és ott megbeszélem a barátnőmmel hogy menjünk strandra vagy a városba =P vagy itt-ott alszok a barátnimnél és akkot ott vagyok...vagy elmegyek táborba =D
2009. júl. 20. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!