Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen Siófokon élni?

Milyen Siófokon élni?

Figyelt kérdés
Páromat áthelyezték,nyíregyházáról Siófokra tehát leköltözünk.Kérdésem az lenne,milyen ott élni?Mennyire van munkalehetőség nekem ,milyenek az óvódák? Köszönöm aki válaszol.
2009. júl. 19. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem Siófokon élek, hanem tőle 15 km-re, de oda járok 6 éve iskolába, a szüleim ott dolgoznak, ismerem a várost. Nyáron elég rossz még fél órára is bemenni, mert az egy négyzetméterre jutó turista és német igen sok. :) Mozdulni sem lehet tőlük, teli van velük az összes üzlet. Ez nem jó. Télen totál kihalt minden, csak a helybeliek vannak, meg akik bejáró dolgozók, iskolások. Nyáron könnyebb munkát találni, csak hát gyér a kínálat. Mindenhová csak árufeltöltőt, mosogatót, takarítót meg pincért keresnek. Nem írtad milyen végzettséged van, de egy középfokú végzettséggel nagyon nehéz munkát találni, meg diplomával sem egyszerű. Az óvodákról nem tudok nyilatkozni. :)

20L

2009. júl. 19. 14:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia,eladói végzetségem van.
2009. júl. 19. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Éltem ott 3 évet, nagyon szerettem, nyáron nagyon szuper, akár meló után is este le lehet menni a partra fürüdni napozni, este a parti sétányon lehet sétálni, ha eljártok bulizni akkor akár hétköznap este is lehet szórakozni vagy péntek szombat este meg fergeteges discok vannak a parton.

ÉN még most is vissza járok nyaranta, szuper hely szerintem.

Szeptembertől májusig nyugi van, egy átlagos kisváros, csendes, nyugodt, szép házakkal, rendezett, mindent meg lehet ott kapni, van tesco spar butikok kínai vásárcsarnok. Azért keresnek eladókat van sok üzlet, nyáron mint ahogy az előttem szóló is írta több álláslehetőség van, mint eladó is mert a parton rengeteg kis butik van nyitva. Nekem pici babám van még nem jár oviba, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de játszóterek nagyon jók vannak új uniós szuper játékokkal s jó nagy!

Szerintem tetszeni fog!

2009. júl. 21. 09:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm:))

Remélem minden rendbe lesz.Bár szerintem szabolcstól minden jobb:) Köszönöm a válaszokat!!

2009. júl. 21. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Anyukám is eladó, és sajnos nehéz ilyen munkát találni. Nem nyáron, akkor könnyebb, de év közben nehéz. Sok ismerőse dolgozik különböző cégeknél a városban, különböző helyeken, és szinte mindenhol leépítés van, veszik le 7 meg 4 órásra az embereket, arról nem is beszélve, hogy küldik el. Ez nem azt jelenti, hogy te nem fogsz találni persze. Ha még nyáron ideköltöztök, akkor jobban tudsz keresgélni. :)
2009. júl. 21. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én itt élek 4 km-re tőle. Imádom Siófokot! Nagyon szép hely. Keszthely után itt van a Balaton környékenek legtöbb műrmléke (a dulaista villaktól a templomokon át a Víztoronyig) Nyáron rettentően mozgalmas a sok turista miatt. Szezon után viszont egy álom. Olyan mint egy nagy falú. A főtere nagyon csendes, a karácsonyi Adventi vásár messzehíres. Én imádom!
2021. febr. 1. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a véleményed igy mostmár róla?
2021. febr. 1. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én itt lakok a közelben! IMÁDOM! Nagyon jó és szép kisváros. Nagyon szépek az épületek, főleg hogy 2013-ban volt egy főtéri átépítés, ami a mai napig vadonatújnak néz ki. Gyere, nagy szeretettel várunk!! :)
2021. febr. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!