A konyhámban lévő csillárban szétdurrant egy energia takarékos izzó. Mit csináljak még a szellőztetésen kívül?
Figyelt kérdés
azt olvastam, hogy az ilyen izzók higanyt is tartalmaznak...............2012. aug. 4. 21:35
11/12 anonim válasza:
"Most már ne erőlködj tovább. mert egyre jobban belekeveredsz a saját hülyeségedbe!"
Fejtsd ki légyszíves! Te biztos jobban tudod...
Én végül is csak az anyámat kérdeztem meg a témában, aki csak egy ostoba kémiai biztonsági felügyelő (ÁNTSZ, köztisztviselő, gázmester, éveken át tanulta), végül is a szakterületének "csak" a döntő része az ilyenekről szól...
Indokold már meg nekem, hogy miért is kéne a kérdezőnek minden intézkedést nyugodt szívvel mellőznie!?
Nem erőlködök, abszolút letojom, hogy te hogyan mérgezed magad az ostobaságoddal, de a kérdezőt nem kéne félre vezetni.
12/12 anonim válasza:
Még mindig várom a válaszodat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!