Milyen károkat okozott neked "az év vihara"?
Soltvadkert, Bács megye: nagyon esett az eső, dörgött, villámlott, én éppen a strandon voltam, az emberek úgy futottak ki a vízből(de miért? vizesek lesznek?), mintha világvége lenne! Az idő nagyon lehűlt, délután 3kor még 41,3 fok volt, 1 órával később pedig 20 fok. Kár nem igazán keletkezett, viszont egyről be tudok számolni. Egy anyuka vett a gyerekének vattacukrot, és azt bizony elfújta a szél a kezéből! : )
Azt hiszem én sem nevezném ezt az év viharának! Nagyobb ne legyen az idén!
A redőnyünknke annyi... mint a szita... akkora jég esett akkora erővel h ha nem húzzuk le akkor úgy járunk mint sokan mások Ajkán, és az ablakunkat tette volna tönkre...
A szőlőnkbe meg a pincének a tetejét bontotta meg, emiatt beázott és az összes gyümölcsnek, szőlőnek annyi... idén nem lesz szüret. Szerencsére az autónknak nem esett baja kisseb fajta csoda :P
Az "Év Vihara" a júniusi szupercella volt, nem gondolom, hogy a mostani nagyobb kárt okozott volna.
Az a vihar nálunk megsorozta a házfalat, ami most úgy néz ki, mintha háborús golyónyomok lennének rajta, illetve elverte a növényeket, és kitörte három ablakunkat (ahol nem tudtuk leengedni a redőnyt). Ahol volt redőny, ott az rongálódott meg...
A mostani vihar szerencsére egész hamar elment, viszont mi is megijedtünk, mert egy villám tőlünk mintegy 100 méterre vágott be egy villámhárítóba, az elektromos lökést mi is éreztük.
Ugyan mi pécsiek vagyunk, anyám, aki Pest megyében él, a vihar után nem sokkal hívott, hogy a számítógépet kivágta a vihar... Ez csak azért érdekes, mert múlt héten fennhangon nevetett a híren, hogy egy vihar tönkretette egy egész utca tévéjét egykis faluban, mert a kábeltévé vezetékébe vágott a villám. Most majdnem ugyanaz történt vele is. Ez azért érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!