Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ahol csatornázva van, ott...

Ahol csatornázva van, ott tényleg bele lehet dobni a tampont a WC-be?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm mondta, soha ilyet nem hallottam. Én a szemétbe dobom, nem tudnám a klotyóba.
2009. júl. 18. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Általánosságban igen, de van ahol nem szabványos a WC lefolyó mérete, és ott nem szokás semmit sem beledobni. Bőven elég a WC-papír. Azzal nem követsz el hibát, ha mindig a szemétbe dobod.
2009. júl. 18. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem. Pont most küldött szét a vízmű (DMRV) levelet a lakosságnak, amiben kérik, hogy semmi ilyet ne dobjunk a WC-be (pl. még hajszálat se), mert a szennyvízátemelő szűrőin elakad, és azok tisztítása nem olcsó.
2009. júl. 18. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Semmit nem szabad beledobálni a WC-be, csak papírt. Nem arra való, nem szemetestároló, de persze a lustaság nagyúr. Nagyon helyesen teszed, hogy oda dobod, tartsd is meg ezt a szokást mindig:-)
2009. júl. 18. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Nem szabad beledobni, mert tönkre is teheti a szennyvízátemelőt (leégetheti a motorját)

Ezen kívül, számtalanszor látni, hogy a szennyvízvezetékekből feljön a víz az utcákra egy nagyobb esőzéskor. Elég gusztustalan látvány, amikor a használt tamponok úszkálnak az utcán.

2009. júl. 19. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a papíron kívül mást is beledobsz a Wc-be,előfordulhat,hogy a WC-d dugul el.,és feljön a lakásba a szennyviz.A tisztítás elég szép pénzbe kerül.
2009. júl. 19. 15:10
 6/6 anonim válasza:
Igen, én vízműves voltam elég sokáig, és lehetett látni mennyi marhaságot dobnak az emberek a WC-be, amikor átemeltük a szennyvizet a telepen. Döglött kisállatokat, tampont, betétet, óvszert, ételmaradékokat más egyebet. Elég volt azokat látni...rémes.
2009. júl. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!