Ha közelben élnék, ideális lenne minden szempontból, leszámítva ezt, és emellett rohadt olcsó - akkor igen! Persze átfesteném, változtatnék rajta.
2012. aug. 2. 18:33
2/10 anonim válasza:
Majd egy befektető meg fogja venni, az tuti! Eltelik pár év, a kutyát sem érdekli az incidens és sokszorosáért adja majd el.
2012. aug. 2. 18:35
3/10 anonim válasza:
Nem hiszem..
2012. aug. 2. 18:36
4/10 anonim válasza:
Simán! Sőt, most el is gondolkoztam rajta...
2012. aug. 2. 18:37
5/10 anonim válasza:
Sokan vannak olyanok, akiknek az álma egy olyan ház, ahol ilyesmi megesett. Én személy szerint nem költöznék oda, de elsősorban azért, mert messze lennék a családomtól, babonás nem vagyok. Ott aludni szívbaj nélkül mernék.
2012. aug. 2. 18:38
6/10 anonim válasza:
fú.. nem tudom..
de viszont ha oda költözöl valahova,kitudja h előtte ki halt ott meg:) ... szval lehet h igen.
2012. aug. 2. 18:55
7/10 anonim válasza:
Hogyne. Ha régi házat vesz az ember, ott is biztosra veheti hogy halt már meg valaki.
Ismerek olyan figurát, aki az ágyat is eladta a házzal amiben a nagynénje meghalt. A csóró vevő meg szerintem a mai napig használja a fekhelyet.
2012. aug. 2. 19:15
8/10 anonim válasza:
Ha lenne elég pénzem, én is simán megvenném. Nem vagyok túl szívbajos, maga a gyilkolós eset hidegen hagyna ilyen szempontból.
Ami aggasztana: ki takarítaná ezt a gyönyörű monstrumot? o.O
2012. aug. 2. 19:30
9/10 anonim válasza:
Simán. Egyébként állapota miatt sem kel el szerintem, hisz külföldiek kapnának rajta.
2012. aug. 2. 19:33
10/10 anonim válasza:
multkor volt tv-ben mutatak pár házat ahol nagy mészárlások voltak anno.
1 be ma iroda muködik évek ótta.
másik egy fiatal párnak ad otthont.
senkit sem zavart 1 meg tudot rolla mi történt ott de nem izgatja nem járnak kisérteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!