A chemotox mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Ha befúlyom a szobát vagy konyhát mire kell ügyelni? Mit kell letakarni és mennyi idő mulva lehet bemenni a helyiségbe?2009. júl. 18. 00:12
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én magam is Chemotoxot használok, én a biztonság kedvéért minden ételt, italt letakarok. Mert leszáll a méreganyag, nem biztos hogy halált okoz, de jobban érzem magam biztonságban. :)
Szerintem egy 20-30 perc elég, én legalább is ennyit szoktam várni. Aztán hogyha megteheted szellőztesd ki, mert lehet hogy kicsit büdös marad a levegő.
Remélem hasznos volt a válaszom! :)
2/2 anonim válasza:
Az ételeket mindenféleképp letakarni!! Félóra múlva már be is lehet menni!! Alapos szellőztetés is nemárt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!