Ti hogy használjátok a WC kefét, hogy minél tisztább maradjon? Hogy a legjobb? (többféle variáció)
Figyelt kérdés
- lehúzod a WC-t (ha kell, kétszer)
- majd az ottmaradt sz.. nyomát eltávolítod a kefével
- utána mártogatod a kefét a WC lefolyójában (lent) levő vízbe
- végül visszateszed a tartójába
vagy
- lehúzod a WC-t
- letisztítod az ottmaradt sz.. nyomát
- még egyszer lehúzod a WC-t, és miközben folyik a víz, odatartod a kefét lentre, hogy érje a víz, kicsit megforgatod
- majd visszateszed a tartójába
Van valakinek más variációja? Írja le nyugodtan!
:)
2012. júl. 31. 00:39
1/14 anonim válasza:
Nem használok WC kefét! A következőt teszem. WC papírt teszek a WC-be, és arra szarok. Magyarul megágyazok a szarnak. Aztán amikor lehúzom, nem hagy nyomot.
3/14 anonim válasza:
A második lehúzásnál "letusolom", és közben mártogatom is.
Egyébként a vécékefe tartójában mindig van Domestosos víz, abban ázik, ha éppen nem használom.
4/14 anonim válasza:
2. de nekem is van mindig hypos-s víz a tartóban és mindig hófehér, fél évente pedig csere
6/14 anonim válasza:
kettes változat. de mindig leütögetem a falán, h lecsöpögjön a víz, mert különben kiöntene a tartó :)
7/14 anonim válasza:
Besenyő Pista bácsi jól írja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/14 anonim válasza:
fogat kell vele mosni minden nap
9/14 anonim válasza:
Az anyósom, a hátát szokta mosni vele...
10/14 anonim válasza:
Én is többnyire úgy teszek, mint az 1. válaszadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!