Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kiűzni a padlásról...

Hogy lehet kiűzni a padlásról a nyesteket?

Figyelt kérdés
Egész éjjel a tetöléceken rohangásznak, kaptak már gázolajos rongyot, tablettát, sray-t, de nem zavartatják magukat...

2012. júl. 29. 15:39
1 2
 1/14 gabrielash válasza:
0%
A lángszóró vagy a géppisztoly hatásos, de a különböző robbanó szereket sem vetném el :)
2012. júl. 29. 16:13
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Tegyél fel egy hangosan szóló rádiót.
2012. júl. 29. 16:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez most nem vicc, szétrágják a szigetelést, többszázezres kárt is okozhatnak...
2012. júl. 29. 16:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Sajnos gyakorlatilag sehogy. Állítólag lehet kapni valami nyestriasztót, ami egy kenhető anyag, ott kell szétkenni, ahol felmásznak a házra vagy a ház tövén a betont körbekenni. Ez állítólag rátapad a bőrükre és annyira zavarja őket, hogy többet nem mennek oda.

A másik egy elektromos nyestriasztó, ami valami zizegő hangot ad és attól félnek. Erre a google-ban tárgyszavas kereséssel találsz infót, hogy hol lehet kapni, mennyibe kerül stb. Ezt csak állandó lakhelyen tudod használni, ahol van áram.

De tapasztalatom szerint jó szolgálatot tehet egy mások által hülyének, elviselhetetlennek tartott, örökké ugatós, rohangálós kutya is.

Nekünk a nyaraló padlását szállták meg, mivel csak nyáron voltunk ott, nem sokat tudtunk velük kezdeni. Nyáron nem jöttek, mert ott volt a kutya, viszont tavasszal nem győztük takarítani a téli "produktumukat". A szomszédos padlásokon viszont nyáron is garázdálkodtak.

2012. júl. 29. 16:37
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Sajnos tabletátt már kaptak többfélét, rá se bagoznak, körbefujtam az eresz alatt a falat valami spray-el, viganb rohangásznak továbbb..

erröl az elektromos ketyeréröl nem hallottam, de utána nézek!

Köszi hogy irtál!

2012. júl. 29. 16:59
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Az elektromos is pénzkidobás! Nekem van, sajnos vettem, de bakfittyet sem ér! Éjszakára villanyt kapcsolok, akkor nem jönnek, de ha nem, máris kocsmáznak!
2012. júl. 29. 17:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Mármint a padláson égetsz villanyt? az kiüzi öket?
2012. júl. 29. 17:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A rádiót nem viccként írtam. Nem szeretik a hangokat és elmennek.
2012. júl. 29. 22:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Oks köszi ;)
2012. júl. 30. 05:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy a hangok és a fények nem kedvenceik a nyesteknek. Érdemes lenne beszerezni 1-2 támadó stílusú macskát és éjszakára bezárni őket a padlásra. Szerintem ők is elűznék a nyesteket. Persze ez csak olyankor működik, amikor otthon vagytok, mert azért a macskák is igényelnek egy kis gondoskodást.
2012. júl. 30. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!