Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy a...

Honnan lehet tudni, hogy a lakásunkban elszaporodtak a csótányok?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy vannak... mert találkoztunk már pár darabbal, de nem tudjuk, hogy el is szaporodtak-e vagy a fészkük itt van-e, esetleg csak átjáróban vannak nálunk. (10 emeletes panelba lakunk) Lenne esetleg valami hatásos módszer az eltüntetésükre? Domesztoszos vízzel mosunk fel a konyhában és mindenhol máshol is ezzel segítve az eltüntetésüket. Minden ételt elpakolunk a hűtőbe és elmosogatunk, hogy ne legyen mire menniük. Ezenkívül valamit még tudunk csinálni?
2009. júl. 17. 03:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha mar talalkoztatok veluk, akkor mar van is feszkuk valahol. Vagyetek Raid bogarirtot es azzal fujjatok be minden gyanus helyre, foleg a konyhaba es a furdobe. Szeretik a nedves helyeket.

A Domestos nem er semmit, az csak fertotlenit, de nem oli meg a csotanyokat! :(

2009. júl. 17. 05:21
 2/3 A kérdező kommentje:
A fészekben nem vagyunk biztosak. Azért mert az 5.-en ha minden igaz van 1 férfi aki rettenetesen ápolatlan és koszos, összecsinálja magát és állítólag nála szaporodtak el pedig soha nem voltak csótányok ebben a panelban mióta itt élünk. Ezt a Raid bogárirtót kipróbáljuk, veszíteni nem lehet vele :D
2009. júl. 17. 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha megakarsz szabadulni tőlük rovarírtót hívj. Addig is befújhatsz Raiddel, de ettől eltűnni nem fognak. Nekem múltkor a munkahelyemen voltak, rögtön hívtam is a rovarírtót. Én pl addig nem tudtam, hogy a csótány csak kb 6 hét után kel ki a petékből. Lehet, hogy most eltünteted esetleg őket Raiddel, de pár hét múlva kezdődik minden előről, mikor kikelnek a kis dögök. Szerintem megéri erre áldozni egyszer, nálunk a géles írtást csinálták, még csak takarítani se kell már utána, mint régen a permetet. A csótány eszik belőle, visszamegy a fészkébe, ahol megdöglik és a többiek elkezdik enni. Én rettegve jöttem be írtás után dolgozni, hogy majd mindenhol csótány tetemek lesznek, de szerencsére csak egyet találtam.
2009. júl. 17. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!