A konyhánkba elszaporodtak a molylepkék. Mitől lehet ez? Mivel a leghatásosabb kiírtani?
Hűha, ártatlan kis molylepkék eléggé makacs állatok... Azonnal dobj ki minden magvat, őrölt fűszert és lisztet, tésztát, azaz szárazárut a konyhádból! Különben sosem tűnnek el, ők MINDENBE bele petéznek, ha nem látod, akkor is... Moss át fertőútlenítővel utána mindent a többi pete miatt.
Ez után vegyél molyirtót, nekem az használt, amelybe beleragadnak a molyok, szegények, de ez vált be csak...
Ha nem vigyázol a ruháitokba is be fognak költözni és onnan már nehezebb időben, ruhalukasztás :D előtt kiűzni őket! Hará!
Mindent kidobni túlzásnak tartok. Mikor nekem ugyanilyen gondom volt, akkor megkerestem a fertőzés helyét (nálam a dió volt) azt kidobtam, és ragasztószalagos feromonos csapodát tettem ki, ami összeszedte a kifejlődött molyokat. Ez is elég volt, nem kellett megsemmisíteni fél havi fizetésnek megfelelő konyhai alapanyagkészletet.
A munkahelyemen is volt, ott sem dobták ki a több száz tonnás raktárkészletet, csak körbefújkáltak egy szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!