Milyen anyagok kellenek ahhoz, hogy EZT el tudjam készíteni? (videó, nézzétek meg nagyon jó! )
Ezt szeretném megcsinálni: http://www.youtube.com/watch?v=TRyd42pPqnA
A levegőn száradó agyag és a levegőn száradó gyurma ugyanaz?
Azt lehet festeni akrilfestékkel, temperával? Utána le kell fixálni?
Hol kaphatok olyan tejszínhabos cuccot (és mi a neve), és sütemény alakú formákat, mint a videón? Hobby boltban nem láttam.
Hol vegyek csillogó kövecskéket, ahol nem olyan drága? Hobby boltban 600-ért láttam és az még csak egy fajta.
Ó.. Akk is válaszoltam nem? Ha nrm tudja senki a választ akk találd fel magad >.< muhaha
hobbiboltot nem ismered xD? 6ooft-ért meg mért nem jó? Nem lesz bajod tőle ha egyforma xD ;dd amúgymeg:
Kövek-póló :D
Tejszinhabos izé- olyan habos szigetelő izé :D igaz h zöld, majd átfested
Csináld meg gyurmábol a sütit, süsd ki, ás ott is van.. A füzetet fesd le ráfújod azt a habos szigetelő bigyót ázfested fehérre, gyorsan belerakod a sütit meg a.követ a.pólóról és kész is xdddddd ><
Gyurma és agyag: Nem, nem ugyanaz.
Én akrillal szoktam lefesteni, fixálni nem kell, de ha azt akarod h csillogjon, akkor kell venni lakkot, ha kell küldök linket.
Sütemény alakú forma: Ebay.com
A fehér habos cucc meg szilikon. 1000-1500 környékén van.
Előző vagyok, el felejtettem mondani:
A köveket, nem igen kapod meg olcsóbban sehol.
És hogy ugyan én szilikont használok, csak szokásos magyart, de amit a csaj használ a vidiben az Deco-Den
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!