Mit lehet tenni pókok ellen?
Rettentően undorodom a pókoktól. A lakásunk mindig tiszta, de ezek a kis szörnyetegek minden kis résen be tudnak jutni, engem meg az infarktus kerülget tőlük.
Van olyan rovarírtó ami kimondottan jó pókok ellen vagy más ötlet? Hogy lehetne megakadályozni, hogy ne jöjjenek be a lakásba?
ez se ír hülyeségeket.
a pókvédőnek kommentelném, hogy amíg nem a te lakásodba akarja irtani őket, addig nem kell védened a bogarakat. ha irtani akar, hadd irtson. szerintem valami hasonló járhatott Hitler fejében is.
neked pedig, aki hallod a pókokat, iszonyat jó hallásod lehet, mert az ízeltlábúak valóban hangtalanul mozognak. legalább is én a plafonon csak tegnap este vettem észre azt a 20-30 bébipókot a lámpa fényénél, amiknek talán pár nappal korábban dobtam ki a szüleit a lakásból.
mióta nem párologtatok citrusolajat, rendesen elszaporodtak nálam is a pókok
Pár perce öltem meg egyet. Arra ébredtem h a fülemen mászik. Majdnem elsírtam magam annyira parázok tőlük
21F
Látom a pókirtás örök téma ^^ Egyébként én is majd befosok tőlük,pedig tudom,hogy nem bántanak. Pókfóbiám van ha egyet látok mindenhol azt képzelem,hogy rajtam mászik stb. Szerintem,ha tényleg rám kerülne egy szívrohamban meghalnék.:D Egyszer nyáron nyitva volt a lakásunk ajtaja és bejött egy hatalmas pók, vastag lábakkal olyanok,mint amik az esőerdőkben élnek, csodálkoztam is,hogy került oda egy ilyen,de nagyon fürge volt én szinte fel se fogtam,lehet hogy valahonnan kiszökött. Szerencsére anyum kemény csaj így agyoncsapta. Én kipróbálom majd a citromos ötletet, remélem beválik,már elegem van belőlük. És így már értem ,hogy a legtöbb tisztítószer miért citrom alapú ^^"
Egyébként megjegyzem,hogy a félelem öröklődik, a pókoktól való félelem a régi őseinktől ered.:)
További szép napot mindenkinek!
Én is találtam most egy pókot a házba.
Le szedtem seprűvel és egy kis átlátszó dobozkába tettem pihenni ameddig le nem viszem, hogy ki engedjem a szabadba..
Üdv egy 2 éves madárpók gazdája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!