Mit lehet tenni pókok ellen?
Rettentően undorodom a pókoktól. A lakásunk mindig tiszta, de ezek a kis szörnyetegek minden kis résen be tudnak jutni, engem meg az infarktus kerülget tőlük.
Van olyan rovarírtó ami kimondottan jó pókok ellen vagy más ötlet? Hogy lehetne megakadályozni, hogy ne jöjjenek be a lakásba?
Köszönöm. :) És hol lehet ilyet kapni? Ára kb.?
Előre is köszönöm.
Szia!
Remélem még nemírok későn, és elolvasod a válaszomat!
Én is undorodom a pókoktól. Már én is kipróbáltam minden féle csodaszert, de egyik sem használt.
Egyszer vettem MORTEIN-t, a fekete flakonosat. Befújtam vele még nyár elején az ablak párkányokat meg a réseket, még az ajtóknál is.
Hihetetlen, de egész nyáron egy pókot nem láttam a lakásban! Száraz ronggyal mindig letöröltem a párkányt, és mindig csak döglött bogarakat meg pókokat találtam. Egyszerűen nem jutottak tovább... :)
Na, azóta csak ezt használom, nekem nagyon bevált, próbáld ki!
"Egyszer vettem MORTEIN-t, a fekete flakonosat. Befújtam vele még nyár elején az ablak párkányokat meg a réseket, még az ajtóknál is.
Hihetetlen, de egész nyáron egy pókot nem láttam a lakásban!"
Ezt a bizonyos MORTEINt elég egyszer egy évben, tavasszal kifújni és ennyi az egész?
Miért kell megölni őket? Csak mert undorodsz tőlük?
Ha én pl. az ilyen emberektől undorodok, mint te, akkor téged megölhetlek?
Szerinted ez normális gondolkodás?
Ha annyira nem bírod őket, zárj be minden rést a lakásodon. Tudom, nem könnyű, de nincs jogod minden élőlényt elpusztítani, akit nem kedvelsz.
Mellesleg a pókok igen hasznos állatok, 99%-uk nem csíp, nem terjesztenek semmiféle betegséget, nem másznak bele a kajánkba, teljesen hangtalanok, mi bajod velük?
2008-05-08 19:20 os válaszoló!
A citromolaj helyett nem jó a citromlé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!