Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tényleg olyan undorító utcai...

Tényleg olyan undorító utcai papucsban zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom, és a lakótársaim állandóan letolnak, mert én az utcai papucsomban szoktam beállni a zuhany alá, mezítláb ugyanis nem merek, mert félek, hogy elcsúszok a zuhanytálcán (megtörtént nem egyszer...). Szerintetek is olyan gusztustalan dolog? Semmi nyoma nem marad a zuhanyban, mivel egyrészt mindig kitakarítom magam után, másrészt pedig a papucsról is leázik egy pillanat alatt az összes kosz. Amúgy nem szoktunk a lakásban utcai lábbelit hordani, azzal buktam le, hogy a fürdőszobából kifelé jövet rajtam volt a papucs, ami akkor már nyilván tiszta volt:)

2012. júl. 25. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

akkor ez, mehet mosógépbe is:

[link]

2012. júl. 25. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:

igen, marha undorító. eszembe nem jutna ilyesmi.

egy halom papucs van, ami olcsó, full gumi egybeöntve, tehát kb örök élet + 1 nap, úgyhogy sürgősen ajánlom, h vegyél egyet.

először azt hittem, h a lakótársaid lábgombájától félsz, de nekik több okuk van félni a papucsodon lévő gedva miatt.

tiszteld meg őket azzal, h veszel egy fürdőpapucsot, és kizárólag a zuhanyban használod.

2012. júl. 26. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Jóég, azt hittem, ez vicc. És nem, komoly. Hát bazzzzeg, gratulálok, lebuksz, beégsz a lakótársaid előtt, és még ide is kiteszed.

"nem szoktunk a lakásban utcai lábbelit hordani" - tehát valamiféle norma mégis van, bár gondolom, ezt a szabályt nem te fektetted le. Mit gondolsz, miért nem hordtok utcai lábbelit a lakásban? Lakásban nem oké, de zuhany alatt igen?

"lakótársaim állandóan letolnak" - és nem kapsz a fejedhez? Remek lehet veled lakni.

2012. júl. 27. 08:31
 14/14 anonim válasza:
Válassz egy olyan papucsot vagy cipőt amit már elhordtál és az utcára már nem veszed fel, abban zuhanyozz. Megunt klumpa vagy a tavalyi lapos sarkú cipő erre teljesen jó. Először lemosod a talpát.A szekrény tetején megszárad, ha meg nem, az sem baj, újra vizes lesz. Csak sokára megy tönkre.
2016. febr. 5. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!