Pécs - Kertváros, milyen itt élni?
Valószínűleg ide fogok költözni albérletbe, milyen környék ez? Csendes, hangos, jelentős a kisebbség száma?
Nem vagyok rasszista, félre ne értsetek! Csak szeretném felmérni a helyzetet! Egyik ismerősöm mondta, hogy ne ide költözzek, de hogy miért, azt már nem volt időnk megbeszélni.
Valóban attól függ, hogy melyik részén lakunk Kertvárosban.
Én 81 óta lakom a Krisztina téren. Ez egy elég jó központi hely, minden szükséges közintézmény megtalálható max. 5 percen belül. Buszmegálló 2 perc. Ezen a részen már ismerjük egymást. A Fiam itt nőtt fel, ki sem lehetne robbantani erről a térről.
Én is szeretek itt lakni. Végül is Pécsett csak a Budai Vám fölötti részre nem szabad költözni, mert ott laknak az "egyes népcsoportok".
Itt legalább nincs belőlük. Egy-kettő család van, de ők valóban normális emberek. Velük aztán semmi gond. Amugy én nem mennék albérletbe, hiszen jelen időszakban teljesen alul vannak a lakásárak. Vennék egy másfél-2 szobás lakást, keresnék egy társat, fizetne albérletet, felvenném a diákhitelt és lakáskölcsönből megvásárolnám a lakást.
Sokan csinálják ezt, szerintem helyes is, nem mást gazdagitok, hanem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!