Ti leveszitek a cipőtöket ha be mentek a lakásba? és van ilyen benti papucsotok, amiben csak is kizárólag a lakásba lehet (szabad) járkálni?
persze hogy leveszem,nem mászkálok lakásba cipővel. Télen még azt is bevetettem hogy a szarrá ázott cipőmet kint hagytam a lépcsőházba,párommal együtt de pár óra múlva el is lopták ez nem volt jó megoldás:)
Van papucsom de csak akkor használom ha mezítláb vagyok.
Persze, a kinti cipőt levesszük az előszobában.
Vannak benti papucsok, és egy puha mamuszom is, de azokat csak takarításnál, vagy a konyhába főzéshez veszem föl. Inkább az a célja, hogy ne legyen koszos/morzsás a talpam, mint hogy "ne fázzon". Utálom, mikor vendégségbe rám erőltetik a papucsot, hogy ne fázzak fel. Világ életemben mezítláb járkálok a lakásban, kövön, parkettán, de sose fázok föl. Egy papucs nem fogja felmelegíteni a talpam. :D Télen szoktam puha mamuszban lenni, az legalább tényleg melegít. De jobban szeretek mezítláb lenni, sokkal kényelmesebb, szabadabb érzés.
Nekem van itthonra egy benti és egy kinti papucsom.
Vigyázok, hogy a bentit lehetőleg csak bent használjam
(télen zoknival szoktam), a kintivel pedig maximum a konyháig, de inkább csak az előtérig jövök. Utána már szőnyeg van mindenhol.
A kintiben szoktam az udvaron, kertben lenni, mentem már benne a boltba, de előfordul, hogy biciklizek is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!