Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti bezárjátok az ajtót?

Baranka kérdése:

Ti bezárjátok az ajtót?

Figyelt kérdés
Bezárjátok a bejárati ajtótokat ha 4-5 méterre van a kaputól? Illetve ha elmentek otthonról akkor becsukjátok az ablakaitokat?

2012. júl. 22. 13:04
 1/9 anonim válasza:
67%
Igen :)
2012. júl. 22. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
mi bezarjuk az ajtot ha elmegyunk ez alap !! az ablakot bukora nyitva szoktuk hagyni!! :DD
2012. júl. 22. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
ajtót mindig, ha itthon vagyunk akkor is. ha elmegyünk akkor az utca felől bukóra hagyom az ablakokat, az udvar felől viszont tárva hagyom, mivel van kutya és kerítés is.
2012. júl. 22. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Jaj ne haragudjatok rosszul tettem fel a kérdésem! Úgy akartam kérdezni ha otthon vagytok akkor bezárjátok-e? Mert ha elmegyek akkor én is bezárkózom!
2012. júl. 22. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
mi lakásban élünk, nem szoktam bezárni, ha itthon vagyok, néha éjjel, ha eszembe jut. ha házban laknék, biztos h bezárnám, akkor is, ha otthon vagyok.
2012. júl. 22. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Vidék, kertes ház: A kapuk állandóan zárva, a bejárati ajtó csak éjjel és ha elmegyünk itthonról, de akkor a fürdőszoba ablakon kívül minden ablakot bezárunk!
2012. júl. 22. 18:08
 7/9 anonim válasza:
Hát amikor itthon vagyunk akkor minden nyitva, amikor meg nem akkor zárva, ez természetes.
2012. júl. 28. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bezárom a kapukat is és a lakás ajtót, akkor is ha itthon vagyunk.
2017. jún. 3. 15:54
 9/9 anonim válasza:
84%
A kaput mindig zárom és a bejárati ajtót is. Többnyire a szoba ajtókat is.
2017. aug. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!