Baranka kérdése:
Ti bezárjátok az ajtót?
Figyelt kérdés
Bezárjátok a bejárati ajtótokat ha 4-5 méterre van a kaputól? Illetve ha elmentek otthonról akkor becsukjátok az ablakaitokat?2012. júl. 22. 13:04
2/9 anonim válasza:
mi bezarjuk az ajtot ha elmegyunk ez alap !! az ablakot bukora nyitva szoktuk hagyni!! :DD
3/9 anonim válasza:
ajtót mindig, ha itthon vagyunk akkor is. ha elmegyünk akkor az utca felől bukóra hagyom az ablakokat, az udvar felől viszont tárva hagyom, mivel van kutya és kerítés is.
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj ne haragudjatok rosszul tettem fel a kérdésem! Úgy akartam kérdezni ha otthon vagytok akkor bezárjátok-e? Mert ha elmegyek akkor én is bezárkózom!
2012. júl. 22. 13:25
5/9 anonim válasza:
mi lakásban élünk, nem szoktam bezárni, ha itthon vagyok, néha éjjel, ha eszembe jut. ha házban laknék, biztos h bezárnám, akkor is, ha otthon vagyok.
6/9 anonim válasza:
Vidék, kertes ház: A kapuk állandóan zárva, a bejárati ajtó csak éjjel és ha elmegyünk itthonról, de akkor a fürdőszoba ablakon kívül minden ablakot bezárunk!
7/9 anonim válasza:
Hát amikor itthon vagyunk akkor minden nyitva, amikor meg nem akkor zárva, ez természetes.
8/9 anonim válasza:
Bezárom a kapukat is és a lakás ajtót, akkor is ha itthon vagyunk.
9/9 anonim válasza:
A kaput mindig zárom és a bejárati ajtót is. Többnyire a szoba ajtókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!