Hogyan tudom szépen lebetonozni a szobát?
Régi tipusú házam van,felszedtem a padlót,és le akartam betonoztatni,de olyan árat mondtak.....inkább megcsinálom én.Tudnátok segíteni hogy hogyan tudom egyenesre lehúzni?Csak sima vízmértékem van,slag vízmértékem nincs.
Hogyan tudom a szintet felvenni??
Hát ezt így elég nehéz elmagyarázni De a szintet úgy tudod felvinni hogy valahol a falnál felméred először azt hogy milyen vastag legyen ( szobába elég a 10 cm ) ezt bejelölöd és felmérsz utána 1 m és az 1m körbeviszed vízmértékkel de mm pontosan kell . A betonozás nem nehéz de gyakorlat nélkül nem hiszem hogy sikerülni fog vízszintesen lehúznod . De a következők kellenek hozzá : - vízmérték
- aluléc
- beton simító
- kanál
- hungarocell ( dilatációnak )
Ha gondolod leírom hogy hogyan kell betonozni és kiszámolom hogy mennyi beton kell. De ezt tapasztalat nélkül nem hiszem hogy sikerülni fog mm pontosan megcsinálnod .
Utolsónak nem értem a kérdését.
Mi az, hogy úsztatott betonozás? Úsztatott rétegrend, magyarán:
- vízszigetelés: talajnedvességre 1 rtg. bitumenes vastaglemez: lehetőleg modifikált lemez és nem kátránypapír, se nem oxidbitumenes (GV)
- (elméletben) lépésálló EPS szigetelés 5-6 cm
- PE fólia (technológiai szigetelésként)
- beton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!