Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hanyas fokozatra érdemes...

Hanyas fokozatra érdemes beállítani a hűtőszekrényt ilyen nagy melegben?

Figyelt kérdés

1-5 fokozatok vannak.

Nem tudom hogy kell álljon, főleg, hogy optimális mértékben fogyassza az áramot. Most ugye kánikula van. Hanyasra állítsam? És a téli hidegben? (Télen fűtetlen a helyiség.)

2012. júl. 9. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálam 5-ig van,de én mindig 1-en használom,de talán amíg néhány napig nyáron 40 fok van akkor talán 2-en,de szerintem akkor se!:))
2012. dec. 5. 19:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Hm, amúgy téli hidegre is vonatkozna a kérdésem!

Hűtőnk ugyanis egy fűtetlen helyiségben áll, és ilyenkor a nagy hidegben mindig megzavarodik, és nem hűt! A fagyasztó részében venni észre, amikor felolvad benne minden...

Sejtem, hogy a helyiség levegőjét túl hidegnek érzékeli, az a baj, de nem nagyon vágom...

Valaki okos írhatna ezekről akár tudományosan, de egy egyszerűbb útmutató is jó lenne, hogy mikor milyen fokozatra érdemes beállítani!

:-)

2012. dec. 13. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!