Nálatok nyitva van az ablak ebben a nagy kánikulában?
Figyelt kérdés
Csak azért mert mi is zárva tartjuk, de hát ahogy telnek a napok egyre melegebb van bent....1 emelet és 30 fok...nyitva van résznyire a fürdőben, ahova egyébként mosta nap is oda süt és olyan mintha ott valamivel jobb lenne a levegő...bent vagyok a szobában és olyan fülledtség van szó szerint áll a levegő, pedig megy a ventilátor...Azon gondolkoztam ha kinyitnám lehet lenne egy kis húzat és mozogna a levegő....vagy ez hülyeség mert bejön a meleg? köszi :)2012. júl. 6. 17:27
1/9 anonim válasza:
sztem az hülyeség, amit mondanak h bejön a meleg, ha kinyitom az ablakot. én kipróbáltam azt is h becsuktam, na az szörnyű volt. semmi levegő nem volt bent. szóval maradok annál, h nyitva az összes ablak és megy a ventillátor.
2/9 A kérdező kommentje:
mondom nálam csak a fürdőben van nyitva és olyan mintha ott valamivel jobb lenne...akkor tennem kell egy próbát és megnyitom a szobában is hátha lesz egy kis húzat...:)
2012. júl. 6. 17:33
3/9 anonim válasza:
Mi arra mindig vigyázunk, hogy amelyik oldalról épp süti a házat a nap, ott be vannak csukva az ablakok, és le van húzva a redőny. Alkonyat után viszont kinyitunk mindent, és lefekvésig kereszthuzat van az egész házban. Éjszakára csak a hálószobák szellőznek, aztán reggel megint kereszthuzat, majd a hálószobákban (keletre néznek) redőny le, ablak becsukva. Kellemes klíma van a házban.
4/9 anonim válasza:
Nálunk egész nap nyitva vannak az ablakok, de a redőnyök csak résnyire vannak felhúzva, és éjszaka meg kereszthuzat van a lakásban, és így elviselhetőbb.
5/9 anonim válasza:
Szigorúan becsukva. 26 fok van mellettem, 33 odakint. Ha melegem van, benyomom a ventit. Viszont éjszaka, amint lehűl a levegő, azonnal kereszthuzat reggelig.
6/9 A kérdező kommentje:
az elején amikor bejött ez a nagy meleg, még két napig nagyon jó hűvös volt bent úgy h egész nap csukva voltak az ablakok, csak éjszakára nyitottuk ki. De mára már olyan mintha nem lenne bent levegő...még mindig valamivel hűvösebb van amikor belépek a lakásba mint kint...de azért már mégsem olyan mint a kánikula elején...egy kicsit megnyitottam a szobában az ablakot (nem süt oda a nap) és picit jobb lett, nem áll már annyira a levegő... aztán egész éjszaka megint nyitva minden... várom már a lehűlést nagyon!
2012. júl. 6. 18:42
8/9 A kérdező kommentje:
ment a zöld kéz mindenkinek és mégis az van ott, hogy a "válasz 35-%ban tűnik hasznosnak"... nem tudom miért én arra mentem mindenkinek h hasznos a válasz! :) szóval nem tudom miért lett lepontozódva... nem én voltam :)
2012. júl. 6. 18:45
9/9 anonim válasza:
Nálunk be van sötétítve, és bukóra ki vannak nyitva az ablakok. Bár szigetelt, és nyílászáró-cserélt a lépcsőház, tehát ez is hozzá tesz, de így nagyon bevált nekünk. Még elő sem kellett venni a ventillátort az idén.
Próbáltuk csukott ablakkal is, de így, bukóra nyitva, jobb.
Estétől reggelig persze minden ablak sarkig ki van tárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!