Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány m3-es a medencém?

Hány m3-es a medencém?

Figyelt kérdés
Intex 305x76 cm medencét vettünk. Nem vagyok jó matekból, valaki meg tudná mondani, hogy ez hány m3-nek felel meg?
2012. júl. 5. 07:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jesszusom, de komolyan veszed :-))))

Képzeld érettségiztem, bár a matek ott is nagyon nehezen ment. Nagyon sok mindenre emlékszem, erre épp nem. Nem kifogásokat keresek, ez van. Te biztos egy matekzseni vagy... örülj neki!!!

Amúgy a kérdésem nem a matekszintem felmérésére irányult, hanem, hogy hány m3-es a medink.

2012. júl. 6. 11:17
 12/14 mszama79 válasza:
12%
Most komolyan,van,aki idejön zrikálni valakit a matek tudása miatt? :O Ez durva! Amúgy én is érettségiztem és a matek is ment,most így 15 év után nekem is idő kellett,mire felidéztem (halványan) a matek erre vonatkozó dolgait...hiszen sosem foglalkoztam vele azóta! No,erre varrjál gombot! Micsoda világ! (Kedves Kérdező-ne vedd komolyan,biztos komplexusos és amúgy sincs más dolga az ilyen embernek,mint beszólni-pedig Te segítséget kértél)
2014. szept. 3. 21:23
 13/14 Simiel válasza:
Kérdés! Van egy 7m sugarú 1.8m magas medence. Mennyi m3 víz van benne, ha 1.6m -ig van feltöltve? A henger térfogata (r2 x pí) x 1.6
2022. jún. 6. 03:17
 14/14 robetko ***** válasza:
Képzeld kérdező hogy ezt én se tudtam🤣. Nyugi egyébként nem te vagy a hülye hanem az aki ilyenen felhúzza magát,szánalmas😂.
2023. júl. 22. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!