Szerintetek ez hány négyzetméter lenne?
Figyelt kérdés
Tudom nehéz kilátni, meg elég rossz rajz, de ez kb. hány négyzetméter?
Szerintem lent 50 és fent 50 nem?
2012. jún. 30. 11:04
1/5 A kérdező kommentje:
A kérdés inkább az, hogy ki lehet-e hozni 100 nm alatt egy ilyen házat? A jobb oldali rajz az emelet.
2012. jún. 30. 12:52
2/5 anonim válasza:
Na ne vicceljünk már semmi méret akkor hogy????????????
3/5 A kérdező kommentje:
Én csak egy vacak paintes rajzot csináltam úgy, hogy nem értek hozzá. Sajnos nem tudom ennél jobban megcsinálni a rajzot. Alul mint láthatod egy nappali van egy wc és egy ebédlő-konyha. Fent 3 félszoba egy fürdő meg egy külön wc.
Használd a fantáziád, mert ha tudnám a méreteket én is kitudnám számolni. Gondoltam valaki aki ért hozzá megtudja mondani, hogy egy ekkora házat hány négyzetméterből lehet megcsinálni, de ezek szerint megint feleslegesen kérdeztem ezen a vacak fórumon bármit is.
2012. jún. 30. 14:28
5/5 anonim válasza:
5*8-asból ki tudod hozni az alját, gondolom akkor a teteje is annyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!