Kispesten milyen lakni?
Figyelt kérdés
Kisbabával költöznénk, az érdekel, mennyire jó környék, milyenek ott az emberek.2012. júl. 4. 21:43
1/6 anonim válasza:
Ha a biztonság"" a fő szempont nem sorolnám a legjobb helyek közé. Ha békés családi életre vágysz keress lakást/házat a 17 vagy a 18kerület külső újonnan beépitett területei közül valahol.
2/6 anonim válasza:
Kispesti vagyok, a metróhoz közeli, a biztonságból nézve, be van minden kamerázva, szerintem nyugis a környék...
3/6 anonim válasza:
Én a 68-as végállomásánál lévő lakótelepen lakom és igaz, hogy sok a roma sajnos... viszont ez egy jó környék, nyugis, vannak játszóterek, zöld övezet. És rengeteg kisgyerekes lakik ezen a környéken. Tömegközlekedés is remek. A metró kb. 10 percre van busszal.
4/6 anonim válasza:
Én laktam ott egykor családi házas kertes övezetben, az kellemes volt, csak kicsik a telkek. Emberekről nem tudok konkrétan nyilatkozni, csak a saját tapasztalataim alapján. A lakótelepi gyerekek egy részének viselkedése néha azért hagyott némi kívánni valót maga után az iskolában (a magyaroké is), gondolom a szüleiktől tanulhatták el, de a panellakók között amúgy is több a problémás ember.
5/6 anonim válasza:
Én Wekerléhez közel lakom -igaz panelban- és nagyon szeretem a környéket. Bűnözés és rossz arcú ember(mint mindenhol)itt is van, de én többnyire biztonságosnak mondanám ezt a környéket. Ahogy előttem is írták, sok helyen van kamera és a rendőrök is gyakran cirkálnak esténként. A legjobb Kispestben szerintem, hogy nagyon nyugodt környék és rengeteg fa és zöld terület van. Kinézek az ablakon és két ház között mintha egy mini erdő lenne. Szerintem minden kerületnek vannak nagyon rossz részei, úgyhogy érdemes egy adott kerületet is részenként vizsgálnod. Lőrincnek is van nagyon nyugis része és olyan is ahová nem szívesen mennék.
6/6 anonim válasza:
Ha Kispest, akkor Wekerlét (zöldövezeti része) nagyon ajánlom! Nagyon családcentrikus környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!