Ma vettem egy ventilátort a Tescoban (álló Orion). Olyan hangos, hogy a tvt is alig hallani tőle. Normális ez?
A toronyventilátor szerintem jobb (és ez a Tescos amit a 200 ft-os ráfizetéssel vettünk, de jól működik és halk). Tényleg hűvösebb levegőt fúj, főleg így, hogy bukóra be van csukva az ablak, így nem azt a nagyon meleg levegőt "keveri"
Jó a véleményem róla és mondom, tescos...
+ időzítős, elalvás előtt mondjuk beállítom fél-1 órára és ha letelik kikapcsol :)
Frankó. orion tényleg nem jó...
megint én :D
Mi pedig a 10. emeleten lakunk és egész áldott nap, süti a panelt a napocska...
délelőtt a konyha + 2 kisszoba felöli, délután a nagyszoba felöli oldalt...
gyerekek bocs, mi tavaly vettünk orion oszlopventit, se hangja se más baja nincs, egész nap megy, hűvöset fúj, van rajta időzítő meg 3 fokozat. ja, és a teszkóban. biztos egy jó adagot fogtunk ki, mert nem érzem, h szar márka lenne.
az ilyen proli cigányventilátor már nem divat, vidd vissza azonnal, és vegyél egy normálisat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!