Ti hogy hűtitek a lakást?
nappal: redőny le, ventilátor, kevés mozgás, sok víz, kevés ruha
este: redőny föl, ablak nyit, erkélyajtó nyit, légmozgás kihasználása, sok víz, kevés takaró, kevés ruha
nekem bevált :)
mit nem adnék 2 hét 35 fokos melegekért??
Én meg tt ülök,betakarva pokroccal,és azon agyalok,hogy lefekvés előtt nem árt bekapcsolni a fűtést 1 órára, mert tegnap éjjal is fáztam. Ma csak 13 fok volt..és esett.. Itthon vagyok 2 hét szabin,és előreláthatóan 2 héten át esni fog,és jó ha lesz 16 fok..
De jó lenne egy kis meleg ide is Angliába..:(
Azért én sem panaszkodnék ha csak szitálna az eső és 25 fok lenne..De ez nem sűrűn van.
Tudod,mindenkinek éppen az a rossz amiben benne van.
Ti panaszkodtok a nagy meleg miatt, én meg a hideg miatt..
Azért elég elkeserítő hogy lassan július és 10-13 fokok vannak.. Az igazság az,hogyha már évek óta ilyen nyarad van,akkor igencsak tudsz örülni pár nap 30 fokoknak..
Én is majdnem megdöglök.
Iszonyat meleg van. Annyi az előnyöm sok emberrel szemben, hogy kertes házban lakok, és a kerti csapról nyomom magamra a vizet. Medencénk sajnos nincs, mert most nincs rá keret.
A házban sincs sokkal hűvösebb, pedig nappal az összes redőny lehúzva...stb.
Éjjel meg az összes ablak kinyitva, de egy lepkefingnyi huzat sincs :(
És ami az igazán kib@szás, hogy megdöglött a hűtőnk!!! :( :(
tehát semmi jégkocka, hideg üdítő...semmi! Egyik ismerőstől kaptunk kölcsönbe egy mini hűtőt, de abba alig fér vmi, csak 1 tej, a felvágottak meg a tojás.
Előző vagyok.
Én éjszakára (meg nappal is) úgy hűtöm magam, hogy behidegvizezek egy lepedőt és azzal tekerem be magam.
Esti szellőztetés elengedhetetlen :) Ha van ventilátor, akkor tedd a nyitott ablakhoz, hogy erőteljesebben jöjjön be a levegő.
Javaslom, hogy amit tudsz, azt húzd ki a konnektorból! Tehát ha TV-t nézel, ne gépezz, mert az is csak ontja magából a meleget. A hűtő is hűt ezerrel, de ha beteszel két vízespalackot, és a mélyhűtő-hűtő között cserélgeted, akkor a hűtőnek is könnyebb a dolga a fagyott vízespalack miatt, és az is kevesebb meleget adna ki magából.
Tudom, ezek kis dolgok, de sok kicsi sokra megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!