Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Létezik olyan tárgy, amit...

Létezik olyan tárgy, amit csapra lehet szerelni, és méri, hogy egy hónapban mennyi vizet fogyasztunk?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor tudnátok segíteni,hogy mi a neve? Egy ismerősömék a szomszéd vezetékéről kapják a vizet,de kád hiányában nem fürdenek nagy vízben,mégis a szomszéd kifizetetti velük a havi 19m3-es fogyasztásuk felét.... alig használnak vizet,mert a meleg vizet is megoldják máshonnan... szeretnék igazságot tenni nekik,h tényleg azt fizessék,amit elfogyasztanak...

Köszönöm a segítséget...

2012. jún. 30. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Lehet és milyen meglepő de vízóra a neve!

Ne a csapra hanem a vízvezetékre szereld fel(ami a szomszédból jön).Így pontosan tudni fogod mennyi vizet használtál el és a szomszéd is látni fogja hogy mennyi az annyi így nem lesz vita.

Vízes szaküzletben 4000 Ft-tól kapható és egy kis ügyességgel akár magad is beépítheted nem kell szakember hozzá.

2012. jún. 30. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vízórára gondolsz? :)
2012. jún. 30. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Egy külön vízórát kell nekik is feltetetni, de ez plusz pénzbe kerül.
2012. jún. 30. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

nekik miért nincs saját vízvezetékük? az ilyen dolgokban nem jó közösködni. mi van, ha összebalhéznak, és a szomszéd elzárja a vizüket? koszosan, mosatlan cuccokban járnak majd?

vegyenek vízórát, szereljék fel, és igazságos lesz a fizetés is.

2012. jún. 30. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. De azt nem értem,hogy miért kell rögtön arra gondolni,h koszak,és mosatlanok lesznek ha nincs vizük??!!! Normális,magyar család,mindenki dolgozik,csak anno mikor építették a házakat,úgy osztották fel a területeket (jó bénán),aztán egy lett a vízvezeték...

Tudom,h vízóra a neve,mivel nekem is van vízvezetékem,és vízórám is... csak neten láttam egy olyan szerkezetet amit konkrétan a csapra kell rátenni, LED-kijelzővel jelzi a fogyasztást. Erre lettem volna kíváncsi,nem arra,h VÍZÓRA amire gondolok!!!!

2012. júl. 1. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

"De azt nem értem,hogy miért kell rögtön arra gondolni,h koszak,és mosatlanok lesznek ha nincs vizük??!!!"

Mit nem értesz? Ha nincs víz, nekem abból logikusan következik, hogy mosatlanok lesznek. Hiszen nincs víz, amivel mosottá válhatnának.

2012. júl. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!