Panellakók! Nektek mi a tuti tippetek a hőség túlélésére? Hogy lehet ezt kibírni?
Én éjjelre nyitva hagyom az ablakokat, és csak akkor csukom be őket, ha már kint melegebb van, mint bent. Ez dél előtt 1-2 órával szokott lenni. Redőnyök le, és ennyi:D Kajak meleg van akkor is, de legalább nem süt be a nap.
Amúgy ventillátor van benyomva, plusz többször megyek mosakodni. 1-2 jégkrém..:)
A klíma lenne az igazi, de jelenleg nincs rá pénz.
Vegyél fel egy bevizesített, bő pólót
Igyál sok vizet
Plusz amit előttem írtak :)
Hétvégére érdemes lelépni valahova családi házba. Én múlt héten a szüleimnél voltam, ott kellemes 23-24 fok volt.
Most azt csinálom, hogy bezárkózom és délután lemegyek alfába, hajnalban meg korán kelek, akkor végzem a házimunkát, és főleg akkor vasalok és főzök!! Vasárnap délutánra meg nagybevásárlást terveztem, plázában mert ott van légkondi. Valószínű egy mozit is beiktatok, ott is jó a klíma és úgyse voltam már ezer éve.
éjjel összes ablak kinyit, reggel becsuk.
sötétítés, ventilátor, vizes kendő a kis testemre.
ez a tuti kombó. :)
aki tud, az menekül vízpartra, és csak este tér haza szerény hajlékába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!