Milyen pumpát válaszunk a fúrott kutunkhoz?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 14:49
1/6 anonim válasza:
Nem szivattyút akartál írni? Pumpával te az életben nem fogsz vizet szivattyúzni. Egyébként: az attól függ hogy mennyi vizet képes a kút adni. Ha kicsi kútról van szó, és monjuk csak virág öntözésre van használva a víz, akkor egy sima kézi szivattyú is elég. Ha egyszerre több vizet lehet belőle elvenni, és nincs folyamatosan elvétel, akkor örvény szivattyú. De ez megint attól függ h mire kell a víz.
2/6 A kérdező kommentje:
elég nagy kerthez fúrattuk vetemények locsolására. már kivan fúrva csak azt az elektromos pumpát kell még hozzá vennünk
2009. júl. 6. 15:18
3/6 anonim válasza:
a pumpát kevered a szivattyúval, lehet hasonló a működés, de nem ugyanazt jelenti. A pumpával légnemű anyagot préselsz össze, a szivattyúval folyékony anyagot egy alacsonyabb helyről egy magasabban levő helyre szállítasz.
Ez egy jó szivattyú és sztem jó is lesz: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
úgy gondolom mostmár értem. ha van még valami esetleg amit tudnom kellene,kérlek benneteket írjátok meg nekem. köszönöm
2009. júl. 6. 17:34
5/6 anonim válasza:
Kínai "Pedroló" csak árban van különbség.minőségben nincs.Én évek óta használom mind kettőt." Olaszt is"Csak a gázos vízre valót szabad megvenni.
6/6 A kérdező kommentje:
LINKELNÉTEK NEKÜNK! ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK! LINKELNÉTEK MÉG KERTI LOCSOLÓKAT IS? - szórófejeket,....további ötleteket amit furott kúthoz alkalmazhatunk!!!!! KÖSZIKE ELŐRE IS VÁLASZAITOKAT!!
2010. máj. 23. 00:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!