Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elegem van már Mit csináljak?...

Elegem van már Mit csináljak? (folyt lent)

Figyelt kérdés
10.en lakom 34.4 fok van egész éjjel 32 volt meg egy ventilátor betettem mögé jégakkukat semmit sem segit mit csináljak? Nem birom már ezt a meleget
2012. jún. 20. 09:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ablak becsukva teljesen redöny lehuzva teljesen és nem birom ki
2012. jún. 20. 09:16
 2/13 anonim ***** válasza:
de miért mögé tetted? elé kellene mondjuk egy vizes törölközöt..
2012. jún. 20. 09:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Tetőre kéne valami fényvisszaverő ponyva, vagy legalább valami nagy fehér felület, hogy ne az épület szívja magába a nap melegét. Jó lenne az épület oldalfalára is lelógatni, csak hát ez nem tudom hogyan kivitelezhető....

Aztán nem tudom. Ősi módszerek... Becsukni minden ablakot, és telerakni vödrökkel a lakást, amiben jég van. Na csak honnan lehetne annyi jeget szerezni, hogy az hűtse is a lakást?! Egy fagyasztó ehhez kevés. Ha valahonnan szereznél, azt pedig elolvadna, mire felvinnéd a 10-re...

Hát nézd, lehet egyszerűbb fogni egy hálózsákot és lemenni aludni egy parkba, vagy erdőbe függőágyon, vagy bentaludni a munkahelyen, ha az hűvösebb...

2012. jún. 20. 09:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Én most vettem magamra egy benedvesített, bő pólót. Isteni! Ha a lakást nem tudod hűteni, akkor a testedet hűtsd.
2012. jún. 20. 09:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Aha én is gondoltam arra hogy tetöre valamit de áhh az a baj hogy sátortetös és oda kimenni :(
2012. jún. 20. 09:58
 6/13 A kérdező kommentje:
kikapcsoltam 2 percre ventilátort és izzadok két oldalra bettem 2 öt mind2 re törölközött semmitse ér ELEGEM VAN MÁR :(
2012. jún. 20. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Hideg söröket kell folyamatosan inni és járatni a ventillátort.Nálam beválik.
2012. jún. 20. 10:12
 8/13 A kérdező kommentje:
már probáltam az a bj hogy fülledt meleg van :( mert éjjel is nyitva voltak ablakok de semmi hányinger kerülget már
2012. jún. 20. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Szereltess be egy klímát!
2012. jún. 20. 10:59
 10/13 anonim ***** válasza:
nem a ventillátorra kell rátenni a vizes törölközöt, hanem elé...amúgy meg kapcsold ki a gépet, az is nem kicsit füthet még rá...
2012. jún. 20. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!