Ayameminto kérdése:
Mit csináljak, ha unatkozom? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok 11éves lány vagyo. Most kezdődött el a nyári szünet, és màris halàlra untam magam. A testvérem szinte a fél napot a gep előtt tölti, én ezt viszont már eluntam. Amikor nem gépezik, akkor pedig nem tudjuk, hogy mivel jàtszunk. Kint nincs mdencénk, a benti jàtékok uncsik. Egy idő utàn az olvasàst is elunom, ès mint ahogy most nem tudom, hogy mit csinàljak.Kérlek segìtsetek. ui.: a gépemet elvették.2012. jún. 19. 13:26
1/5 anonim válasza:
takarítsd ki a szobádat, tanulj főzni, menj el játszani a bnőiddel, ilyenek
2/5 anonim válasza:
babázz, írj,fejts rejtvényt,rajzolj,tv,fess,menj a szabadba... stb stb
3/5 anonim válasza:
Csinálj különböző frizurákat! :)
4/5 anonim válasza:
szerintem tanulj meg főzni :) én 9 évesen kezdtem el, pl.: tojást sütöttem meg ilyeneket, 13 vagyok és mára már sütiket is tudok sütni és nem mérgeztem meg vele senkit :DD és amíg ezt csinálod addig sem unatkozol! vagy sportolj valamit ha van hozzá kedved! futás, úszás én ezeket űzöm :D
remélem segítettem!! :)
5/5 realrapneverdie válasza:
Vegyél egy füzetet,meg egy tollat. A füzet külsejét díszitsd ki, majd irj a jövőbeli magadnak. pl Hogy mivel akarsz foglalkozni 20évesen stb..ird le az emlèkeidet amikre később nem biztos hogy fogsz emlékezni..hidd el jó lesz elolvasni sok idő mulva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!