Meg lehet élni egyedül albérletben havi 120000 forintból?
Attól függ, hogy mennyi az albérlet+rezsi.
Számoljunk.
Kis vidéki albérlet 30+rezsi. A rezsi legyen szintén 30 ezer. Marad 60 ezer forintod kajára, egyébre. Szerintem spórolás mellett ki lehet hozni. Ebben persze nincs benne az, ha hirtelen valami elromlik, vagy valami nagyobb dolgot ki kell fizetni.
Meg. Vidéken meg főleg.
Én egy vidéki városban laktam idén márciusig, ahol 35.000 volt a lakbér, 17500 a rezsi, 4000 az internet, 4000 a TV, bevásárlásra kellett 36.000 Ft, szórakozásra elment 8-10.000 Ft. Egyéb költségek: 5000 Ft.
110.000 Ft-ba került általában havonta fenntartani magam. Félretenni nem tudtam, mert nekem is csak 118.000 Ft volt a fizetésem, de megéltem, és szerencsére nem voltak anyagi gondjaim. Viszont ha bejött volna valami váratlan költség, akkor már sza*ban lettem volna.
Havi 50-60.000.- Ft-ból egy négytagú családnak is elég a megélhetésre. Igaz,nem kaviárt esznek,és nem márkás cuccokat hordanak,és nem kész kajákat esznek.
Minden csak beosztás kérdése.
"Havi 50-60.000.- Ft-ból egy négytagú családnak is elég a megélhetésre"
Gondolom ez egy politikai beütésű, viccnek szánt hozzászólás volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!