Mindenki álmodozik arról hogy egyszer sok pénze lesz és gazdag, lesz vagy csak az én vágyaim ezek?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni vásárolgatni úgy hogy korlátlan összegű pénzem van rá, csak hogy most tudom hogy alig vehetek meg valamit azt is a legolcsóbbat mert nincsen rá pénzem, és nem vehetek meg akármit ami megtetszik. De hát mit csináljak nem milliomos a pasim sem. A pénzért meg meg kell dolgozni erősen.2012. máj. 17. 18:43
1/4 anonim válasza:
Én csak annyi pénzre vágyom, amennyiből közepesen jól megélhetek. Ha milliomos lennék, biztos elköltekezném pillanatok alatt adomány formájában, nyitnék egy állatmenhelyet, árva gyerekeken segítenék. Szóval magam miatt nem vágyom sok pénzre. Én inkább boldogságról álmodom.
3/4 anonim válasza:
Nem mind1 hogy valaki mennyire gazdag.Egy piszkosul gazdag ember tényleg korlátlanul bármit megvehet , jachtokat , sok ingatlant.
Egy "mezei" gazdagnak nincsenek Jachtjai , van 2 ingatlanja 2-3 prémium kategóriás autója.
4/4 anonim válasza:
Én is szeretnék gazdag lenni, de nekem "csak" egy szépen berendezett lakás az álmom. És szeretnék a pénzemért megdolgozni, úgy válni gazdaggá, de nem kapok munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!