Bérelt garázsnál az esetleges felújítást kinek kell állnia?
Figyelt kérdés
Ráférne egy festés, de ne mtudom hogy a tulaj vagy a bérlő fizet ilyenkor? Balhét nem akarok belőle!2009. jún. 27. 07:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem a tulajnak kell állnia, csak akkor kell a bérlőnek, ha Ő tette tönkre. Mondjuk ráment az olaj, vagy hasonló szennyeződések.(nyilván mikor kibérelte, vagy kibérelted, akkor látszott, hogy milyen állapotban volt, mikori szennyeződések azok, amik most a falon vannak) Béreltem és adtam is már ki garázst, ebből gondolom, hogy nálunk igy volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Reménykedtem vmi hasonlóban, mert én vagyok a bérlő! Mondjuk szerződést nem írtunk és jó a kapcsoltaunk velük, de ki tudja? Szóval ha esetleg azt mondja szálljunk be mi is vagy fizessük ki az egészet, mit csinálhatunk?
2009. jún. 27. 11:21
3/7 A kérdező kommentje:
*kapcsolatunk
2009. jún. 27. 11:22
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha nincs szerződés akkor csak meg kell kérdezni. Én a lakásban ahol most vagyunk albérletbe mindenfélét fejlesztettem és mind le lesz vonva a bérből. Szerintem ez a legjobb megoldás. Te megveszed az anyagot és szépen megcsinálod aztán meg megmondod mennyi volt és annyi bért nem fizetsz. Persze előzetes egyeztetés után, így mindenki jól jár.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, kíváncsi leszek mit sikerül intézni!
2009. jún. 27. 21:11
6/7 anonim válasza:
Milyen állapotban és mennyi ideje kezdted el használni a garázst?Mert mikor én kiadtam,teljesen felújítva adtam ki,de nem festettem volna ki fél-egy év múlva. Sőt, a szerződésben mindig benne volt,a megtekintett állapotban veszi át a bérlő,s majd ugyanúgy adja vissza. Nekem mindig az ügyvédem írja a szerződéseket.s azok a legapróbb részletekig kiterjednek. Még nem volt gondom ezért egy bérlőmmel sem. Miért kell most gelójítani a garázst? Vagy eleve lepukkant állapotban bérelted ki? Akkor viszont gondolom jóval kevesebb a bérleti díj , nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!