Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bérelt garázsnál az esetleges...

Bérelt garázsnál az esetleges felújítást kinek kell állnia?

Figyelt kérdés
Ráférne egy festés, de ne mtudom hogy a tulaj vagy a bérlő fizet ilyenkor? Balhét nem akarok belőle!
2009. jún. 27. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tulajnak kell állnia, csak akkor kell a bérlőnek, ha Ő tette tönkre. Mondjuk ráment az olaj, vagy hasonló szennyeződések.(nyilván mikor kibérelte, vagy kibérelted, akkor látszott, hogy milyen állapotban volt, mikori szennyeződések azok, amik most a falon vannak) Béreltem és adtam is már ki garázst, ebből gondolom, hogy nálunk igy volt.
2009. jún. 27. 08:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Reménykedtem vmi hasonlóban, mert én vagyok a bérlő! Mondjuk szerződést nem írtunk és jó a kapcsoltaunk velük, de ki tudja? Szóval ha esetleg azt mondja szálljunk be mi is vagy fizessük ki az egészet, mit csinálhatunk?
2009. jún. 27. 11:21
 3/7 A kérdező kommentje:
*kapcsolatunk
2009. jún. 27. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nincs szerződés akkor csak meg kell kérdezni. Én a lakásban ahol most vagyunk albérletbe mindenfélét fejlesztettem és mind le lesz vonva a bérből. Szerintem ez a legjobb megoldás. Te megveszed az anyagot és szépen megcsinálod aztán meg megmondod mennyi volt és annyi bért nem fizetsz. Persze előzetes egyeztetés után, így mindenki jól jár.
2009. jún. 27. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, kíváncsi leszek mit sikerül intézni!
2009. jún. 27. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen állapotban és mennyi ideje kezdted el használni a garázst?Mert mikor én kiadtam,teljesen felújítva adtam ki,de nem festettem volna ki fél-egy év múlva. Sőt, a szerződésben mindig benne volt,a megtekintett állapotban veszi át a bérlő,s majd ugyanúgy adja vissza. Nekem mindig az ügyvédem írja a szerződéseket.s azok a legapróbb részletekig kiterjednek. Még nem volt gondom ezért egy bérlőmmel sem. Miért kell most gelójítani a garázst? Vagy eleve lepukkant állapotban bérelted ki? Akkor viszont gondolom jóval kevesebb a bérleti díj , nem?
2009. jún. 27. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
felújítani
2009. jún. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!