Mit csináljak a nyári szünetben?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem tudok semmit csinálni a szünetben mert uncsizom. Bnőmmel gondolkoztunk, hogy mit tudnánk csinálni de semmit sem tudtunk kitalálni. Jolvan egyszer kétszer városba megyünk, mozizunk, filmezünk stb, de azt egy hét alatt megyunjuk. Van vmi ötletetek mit tudunk csinálni akár itthon is? Nem ilyenekre gondolok, hogy gyöngyfűzés és társasozás, mert azt nem akarok. Valami tipp?2009. jún. 26. 17:54
1/7 anonim válasza:
Olvassatok, menjetek strandra, biciklizni, kirándulni!
2/7 anonim válasza:
Kiránduljatok, utazzatok minél többet!
3/7 A kérdező kommentje:
Kirándulni nem tudunk elmenni sehova, itthon akarunk csinálni vmit. Olvasni nem jó, mert az unalmas. biciklizni jó egyszer kétszer. köszi egyébként a válaszokat.
2009. jún. 26. 20:32
4/7 anonim válasza:
Olvasni nem unalmas, csak ki kell választani azt, ami érdekel. Na jó, ha azt mégse, akkor bicikli, és kirándulás, de ha ezek se, és játékok se, akkor törődjetek bele, hogy egymást fogjátok bámulni csak, bezárva egy szobában, és jól megunjátok egymást is. Akkor talán még a kötelező olvasmányt is előveszed (mert gondolom, az van).
5/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy olvasni nem unalmas. Este mindig olvasok, de egész nap nem szeretnék olvasni, mert akkor bnőm megunná magát és bemenne a városba a oszt.társaival és akkor utána egész szünetben nem hallanék felőle, és én meg nem szeretnék egyedül maradni. ezért szeretnék kitalálni vmit programot itthonra. Réggebben mindig kitaláltunk vmit, agyagozás, festészet, fényképezés, biciklizés stb. de most kifogytunk az ötletekből. ezért kérdezem tőletek hátha tudtok vmit.
2009. jún. 27. 00:30
6/7 anonim válasza:
16 éves lányok vagytok, elő a szakácskönyvet, és kísérletezgessetek. Nem feltétlenül kell mindenhez sok pénz. Süssetek főzzetek, tök vicces lesz. Én 20 éves vagyok és imádunk a barátnőmmel sütögetni. Ti is jól ellesztek, hasznosat csináltok, a szülők is örülni fognak, csak mosogassatok is el ;) Ha érdekel küldök pár nagyon egyszerű süti receptet, ami még nektek is menni fog.
Amúgy meg el lehet menni usziba, néha egy szaunázás is belefér.
Vagy keressetek olyan múzeumokat, amik érdekelnek titeket (mert 100% h van olyan). A diák jegy nagyon olcsó, sőt van ahol ingyenes is.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. jún. 27. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!