Hangyák ellen mit tudtok ajánlani?
Hangyairtó por...
A résekbe szórni, ahol bejönnek...
Addig tartja távol őket, amíg ott van a por!
nem tudom mennyibe kerül egy flakon hangyairtó por, mert már rég vettük. Hangyák viszont rendszeresen jönnek nálunk is, mégse fogyott még ki a szer.
Ez elsősorban nem távoltartja a hangyákat, hanem megöli őket. Jön a hangya, érintkezik a porral, és meghal. És ott kell hagyni tovább, hogy a következő adag hangya úgyanúgy belemenjen.
Tehát ne porszívózd fel naponta. csak ha már mondjuk tényleg annyi sok összegyűlt.
Kiszórni pedig egyszerre nem kell sokat! Elég csak vékony rétegben.
A legtöbb lakásban a falak és a padló között szoktak előjönni. Persze ez eltérő lehet. Mindenesetre ha nálatok is a fal mentén jönnek elő a hangyák, akkor szépen a fal mentén végig ki kell szórni vékony rétegben port, és kész. Oda úgysem lépked az ember ötpercenként, ott nem is zavar.
Más és olcsóbb megoldás nincs.
Egyesek a sütőport javasolják, hogy az is megöli őket. Hát ezt nem próbáltam még, de az az igazság, hogy az szintén pénzbe kerül.
Ami ingyenes, az a béka. A békák szeretik megenni a hangyákat. Összeszedsz néhányat a kertben és beviszed. Én ezt mondjuk nem tenném, mert elbújhat, bemászhat szekrénybe, vagy ide-oda, macerás szemmel tartani... Jobb az irtópor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!