Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes megnézni olyan albérle...

Érdemes megnézni olyan albérletet amihez nem töltöttek fel képet?

Figyelt kérdés
Nem azért nem raktak fel, mert nem jó állapotú vagy valami?
2009. jún. 26. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelenti azt!!

képet csak azért szoktak kirakni, hogy növeljék a valószínűségét annak, hogy sikerüljön kiadni a lakást. ha nincs kép, nem azt jelenti, hogy szar a lakás. nézd meg nyugodtan, dehogy az alapján dönts, hogy van-e kép vagy nincs! én nagyon sok albiban laktam már (egyetemistaként) tehát ez tapasztalat.

2009. jún. 26. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem érdemes, mert jàrtam egy kettöben, amiröl volt fent kép és olyanban is amiröl nem, nincs nagy különbség! Amiröl van fent az is àtverés lehet! Egyik màsikra oda irjàk hogy felujitott, hàt nem tudom Pesten mit jelent a felujitàs, de valami borzalom volt! Pfff! Tisztelet a kivételnek! S jol nézz szét, mielött kiveszed/penész, konektor, ablakok, ajtok,esetleg butorok àllapota/ ne hogy ràd fogjàk s veled fizetessék ki!

2009. jún. 26. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már sokszor adtam ki lakást albérletbe,de még sose töltöttem fel képet. Ennek ellenére volt,hogy már a megjelenés előtt annyian jöttek. egy-két nap alatt még mindig ki tudtam adni,pedig vannak elvárásaim a bérlőkkel szemben. Bár én is mindig tartom magam a megállapodáshoz,mindig hosszú távon maradnak a bérlőim. Szerintem jobb,ha megnézik. Nekem még sose jutott eszembe,hogy képet tegyek fel.
2009. jún. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!