Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy nézne ki egy középlila...

Hogy nézne ki egy középlila szoba?

Figyelt kérdés
Lilára szeretném festeni a szobám, mert az a kedvenc színem. Középlila vagy világoslila jól nézne ki szobaszínnek?
2009. jún. 26. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak a kanyha volt egyszer lila.sztem jól nézett ki,én szeretem a lilát.A párom nem szereti a lilát így neki nem tetszett.
2009. jún. 26. 09:40
 2/7 anonim válasza:
100%
Nekünk a háló világoslila és nagyon szép. A duluxnak van egy lila színű falfestéke, szerintem gyönyörű csak fel kell dobni valami más színnel is. Pl kék vagy rózsaszín, barna. A sötétítő függöny csíkos hozzá, vajszín, rózsaszín és barna és így nagyon tuti lett a háló.
2009. jún. 26. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akár a kettőt is kombinálhatod, szerintem egyáltalán nem attól függ, hogy valami jól néz-e ki, hanem attól, hogy össze tudod -e hangolni a dolgaidat a helyiségben, hogy az összhatása harmonikus legyen, tehát neked kell eldöntened, hogy jól fog-e kinézni. Festéküzletben nézd meg a szinkártyát, és válaszd ki azt az árnyalatot, amelyiket leginkább össze tudod hangolni a meglévő bútoraiddal, esetleg hozzátervezel néhány apróbb kiegészitőt, mint pl. kép, gyertyatartók, virágkaspók, fali szőnyeg, esetleg ágytakaró, ezekkel nagyon szépen lehet manipulálni, és igy már biztosan szép lesz. Úgyes légy!
2009. jún. 26. 10:21
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. jún. 26. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép!

Nekünk is ez van - én csak orgonalilának hívom - és az egyik falra rendeltem a www.fototapeta.hu címről (kiemelt termékek/purple) -t . egyszerűen mesés. Nálunk pont erre a falra került fel a tévé is. Modern, ugyanakkor színpompás is. A sötétítő sötét lila, mintás, virágos szintén. Nagyon jól megy hozzá, a zöld (pázsit, vagy friss fű szín). Remélem tudtam segíteni!

2009. jún. 26. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem a padló pedig wenge színű.
2009. jún. 26. 22:46
 7/7 A kérdező kommentje:
az biztos nagyon jól nézhet ki:) köszi a válaszokat.
2009. jún. 27. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!