Mit írjak a fotóalbumban a képek mellé?
Figyelt kérdés
Egy csomó kép készült a párommal és azt beraktam fotóalbumba de mit írjak melléjük? helyszín esetleg dátum az oké de az olyan snassz...vmi ötlet?
a képet jellemezzem vagy hogy mi történt akkor?nem sok hely van egy kép mellett ,múlt időbe írjam vagy jelenbe?
2009. jún. 25. 14:23
1/5 anonim válasza:
Bàr én az iwiwemen csinàltam, de egy jellemzö idézetet kerestem minden kép mellé! Szerintem és màsok szerint is nagyon jol eltalàltam! Igy ha majd lesznek egyszer képeink elôhivatva :) /mind a gépen van/ akkor az albumba is azokat fogom irkàlni, dàtum és hely megjelôléssel!
2/5 A kérdező kommentje:
ez nem rossz ötlet!:)
de lehjet hoyg nem mindegyikhez találnék mert sok oylan van amin együtt vagyunk és mosolygunk csak max a háttér más
2009. jún. 25. 14:32
3/5 A kérdező kommentje:
hogy kerested a neten? googleban?
2009. jún. 25. 14:33
4/5 anonim válasza:
Végül is ott! De a Citatum a legjobb szerintem!:)
5/5 anonim válasza:
Én mellé szoktam rakni egyéb emlékeket. Pl. koncertjegy, belépő, prosi darabok designosan kivágva, egy falevél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!