Magyarországon hol vannak ilyen megyék?
Talán még az őrségi, göcseji és fertő-vidéki falvak felelnének meg leginkább az elvárásaidnak, de lehet hogy még azok sem. Attól függ, mennyire magasra rakod a lécet. A roma népességről vannak adatok:
ha ez is szempont, akkor lehet szemezgetni.
Ezt a Japánt hagyjuk,nem ez volt a kérdés.Menj el,úgyis vissza fogsu jönni.Én is vissza jöttem.(Meg is bántam).Volt amúgy barátom aki Japánban járt egyetemre,ő is haza jött.
De mondom,hagyjuk Japánt nem az érdekel.
Az elöregedő falvak jók lennének,csak tényleg az az ahol a legtöbbször elburjánzik a cigányság... én pedig olyan helyet keresek ahol nincsenek.Bár azt hiszem minden magyar olyan helyen szeretne lakni ahol nincsen cigány..de sajnos ilyen hely nincsen,még külföldön is vannak és dettó ugyanilyenek!!!!
De hagyjuk is a cigányokat,legalább itt ne róluk essék szó :)
Majd megnézem a térképen amiket írtatok.Ha esetleg van még ötlet azt szívesen fogadom,akár privátba is!Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!