Budapesten olcsó albérlet? Anya, Én, és a párom fel szerenénk költözni de mindenhol ilyen 60. ezer forintos albérletet találunk ami elég drága.
Mivel gondolom, minimum 2 különnyíló szobát szeretnétek és nem a világ végén, ez sajna ennyi lesz. Normális lakást olcsóbban csak iszonyú nagy mázlival találhattok.
Esetleg kérdezzetek körbe az ismerősök között, van-e valakinek olcsó kiadó lakása számotokra, hátha. Én egyetlen facebook kiírás után találtam megfelelő lakást, egy olyan ismerősöm írt, aki álmomban nem jutott volna eszembe :)
3 embernek elegendő lakásért nem sok az a 60 rugó, te sokallod, gondolom a környéken ahol éltek alacsonyabbak a bérleti díjak, de lévén, h Bp-n több a munkalehetőség, jobb az infrastruktúra, ezért ennek megvan az ára.
egy jobb 2 szobás panel normálisabb környéken 50nél kezdődik. és akkor ugye rezsi, egyebek.
szóval ne reméld, h 30 rugóért álompalotát kapsz medencével.
Aham, köszönöm a válaszokat! :)
Csak annyi a necc az egészben, hogy Én 17 vagyok, párom meg 24, egyetemista. most itt szeretné hagyni a sulit és velünk jönni. anyu se valami hódefiatal és nem tudom ketten hogy tartanának fent egy kb, 70-80 ezer forintos albérletet rezsivel.
mégegyszer köszi a válaszokat :)
csak azért otthagyná a sulit, h egy pesti albérlet miatt gürizze hülyére magát?
nem tudom mi okból szeretnétek eljönni onnan, ahol vagytok, de sztem inkább érettségizz le otthon, párod fejezze be az egyetemet, utána jobb lenne nekivágni, hiszen mindannyiótoknak lesz valami végzettsége, amivel jobban fizető állást talál.
anyudnak nem tudom mi a szakmája, de ha van egy kis ideje és pénze, akkor érdemes lenne elvégeznie neki is valami olyan tanfolyamot, amivel egyszerűbben talál munkát itt pesten.
a semmire ne gyertek ide, mert lehet, h a végén rosszabb helyzetbe kerültök mint amiben most vagytok.
ezt nem bántó szándékból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!