Nagyméretű plüssállatot hogy kell tisztítani/mosni?
Van egy nagy fehér macim, aminek a színét vissza szeretném juttatni az eredeti színéhez:D (vagy annak a közelébe)
Viszont se a fagyasztóba (olvastam, hogy ez is jó), de a mosógépbe nem fér be:((
Hogy tisztítsam?
Jaaaa és ugye vannak kisebbek is, azokat a mosógépbe bedobálom, de színenként is külön kell válogatni őket? És milyen programmal kell mosni?
És a fagyasztós megoldás, az csak az atkákat tünteti el, vagy tisztább is lesz (színügyileg)? Mert azt a részét nehezem tudom elképzelni?:\
Előre is köszi:)
Én a fürdőkádban mosom kb. 2-3 évente a nagy plüssmackómat, igaz az nem fehér, relatíve őrzi az eredeti színét, de a por legalább kijön belőle. Kevés folyékony mosószerrel (kevesebbel, mint amennyivel ruhát mosnék kézzel), nem áztatom, csak "kinyomogatom", aztán kiteszem a napra száradni (kiültetem egy műanyag székre), persze nyáron 40 fokban. Sosem mosnék plüsst mosógépben... Nem szedi szét? Pl. amelyiknek gomb szeme van, nem esik ki?
Sosem gondoltam volna, hogy ilyen témáról fogok egyszer beszélgetni, de ez is megtörtént:-)
mosógépbe férőt mosógéppel mosok,beleteszem kispárnahuzatba és semmi baja nincs,centrifugázni nem centrifugázom viszont,napo szárad
nagyobbaka pedig mint irtaák,fürdfőkás,aztán megnyomogatva,majd napon szárad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!