Nagyméretű, puhafalu medence ragasztása! Javítható-e a felfújható rész?
Tudna-e valaki segíteni medence ragasztással kapcsolatban?
Van egy 6 méteres puhafalu medencém, felfújható medenceperemmel. A felfújható rész helyenként lyukas, ezt szeretném megragasztani. A forgalmazó nem tud segíteni, de ez számomra teljes mértékben elfogadhatatlan. Nem két forint egy ilyen szórakozás és óhatatlan, hogy idő elteltével helyenként sérüljön. Olyan segítségre van szükségem, mely részletesen a ragasztó pontos leírásával is foglalkozik. Hallottam már strandcikk javító ragasztókról, de véleményeket nem találtam a neten.
Itt találsz a kérdésedre választ :
Köszönöm az eddig írt válaszokat, de eddig én is eljutottam.
Minőségi, kifogástalan terméket keresek és nem átmeneti megoldásokat. Az uszodatechnikai boltok csak a medencetest ragasztására adnak megoldásokat - a felfújható részre nem, mint ahogy arra az első perctől kezdődően garancia sincsen. Az ajánlott link - melyet adtál szintén nem tér ki a felfújható rész ragasztására , d e nagyon okosan tárgyalja a lyuk keresési módszereket - mintha hülyékkel beszélgetnének. Kérem olyaok írjanak, akiknek konkrét tapasztalataik vannak ragasztástechnikából.
Az ajánlott link - melyet adtál - szintén nem tér ki a felfújhgató rész ragasztására
Üdv!
Nekünk az egyik ebünk (Bogi) szedte ki a lányunk játékát a medencéből a takaróponyván keresztül, aminek az eredménye többek között egy lyuk a felfújt részen. A medencékkel foglalkozó szakboltokból elzavartak, mondván ilyen olcsó vackot ne javítgassak, meg amúgy is csak a test ragasztható.
Több napi szívás után lett meg ez a cucc, ami viszont jó hozzá!
"A PVC anyagú felfújható termékek gyakran kilyukadnak, ilyenkor csak a kémikusok tudják, mi lehet a segítség. Aki viszont nem ismer kémia professzorokat, csak ide kattint, és máris tudja a megoldást. A PVC-t ugyanis csak olyan anyaggal lehet ragasztani, ami kicsit oldja az anyagot (vulkanizál, de ennek nem sok köze van a Vezuvhoz), vagy a ragasztó anyaga is PVC, esetleg mindkettő. Na ez a ragacs ilyen, nem érdemes mással kísérletezni, mert röhejesen olcsó."
Én Soudal 42A márkájú PVC ragasztóval ragasztottam meg a felfújható részt, Leírása szerint lágy és kemény PVC-hez is használható ezért mertem kipróbálni, úgy néz ki erősen tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!