Mit kell ilyenkor csinálni, hogy elinduljon a mosás?
Beko mosógépem van, és 40° szerettem volna beindítani egy mosást. Mivel az ajtaja nem mindig kattan be, sokszor kell próbálkozni a becsukással, hogy hátha elindul. Úgy gondoltam, hogy kikapcsolom a gépet aztán kitörlöm a programot (hosszan nyomtam a bekapcs gombot) és azóta semmit sem csinál.
Ég rajta a bekapcs gomb (kis háromszög) és az öblítőstopp. Mit tegyek, hogy elinduljon a mosás?
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
Sajnos nem ilyen mosógépem van, de a kérdésed olvasásakor az merült fel, hogy nincs e mosáskésleltetés a start gomb hosszú lenyomásánál?
Próbáld meg áramtalanítani pár percre, hogy elfelejtse a programot, majd ismét áram alá helyezni és beprogramozva ismét megpróbálni elindítani.
Nekem is volt olyan mosógépem, ami a világ minden kincséért sem akarta elfelejteni a programot.
Írd meg, pontosan milyen típusú, keresek hozzá használati utasítást a neten. Ha neked nincs meg.
Használati útmutatóban keress rá... Nekünk Ariston gépünk van, és szerencsére nagyon logikus minden, szóval más a programja. Csak ez a késleltetés dolog jutott eszembe, mert ha jelzi, hogy ok, indulni fog, de mégsem, arra én más magyarázatot nem tudok :(
Remélem sikerül valahogy megoldanod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!