Valaki, aki panelház 8-9-10. emeletén lakik tudna küldeni egy képet arról, hogy milyen a kilátás?
Első vagyok. Nem tudom, hogy miért írtam múlt időben, hiszen az elköltözésem óta sem változott semmi, az épület ugyanott áll :)
Szóval a ház az utolsó magasabb épület a belváros keleti szélén, így három irányba nagyon messze el lehet látni. A nyugati kilátást viszont akadályozza a szomszéd tízemeletes.
anyámnak gazdagréten van 8. emeleti lakása, tiszta időben a Scönherzig ellátni. :)
persze ez függ a lakás elhelyezkedésétől is. ha előtte egy 16 emeletes van, akkor semmit nem látsz. ha semmi, akkor viszont iszonyat jó a panoráma.
én most a 4.en lakom, az egyik ablaknak olyan a tájolása, hogy simán látom a Citadellát, éjszaka nagyon szép, mintha egy faxa kis tájkép lenne az ablak helyén :D
Mi is csak a szomszéd házat látjuk, de nekik meg szuper, mert előttük már nincs ami akadályozná a kilátást, úgyhogy tiszta panorámájuk van a budai hegyekre. Ennyit számít a szomszéd ház :D
Egy barátnőm meg olyan házban lakik, hogy az ablakból pont az Árpád-hidat látja, meg a két magas toronyház között a budai hegyeket. Na az ötcsillagos kilátás, főleg este ahogy a híd egyik felén piros, a másikon fehér lámpák úsznak :)
Csodás, köszi. :)
Az Mc mit takar? Miskolc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!