Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valaki, aki panelház 8-9-10....

Valaki, aki panelház 8-9-10. emeletén lakik tudna küldeni egy képet arról, hogy milyen a kilátás?

Figyelt kérdés
Nemsokára ilyen házba költözünk, 9. emeletre és érdekelne, hogy kb. milyen a panoráma, meddig lehet ellátni.
2012. máj. 6. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
A szüleim egy 9. emeleti lakásban laknak (nem panel, alagútzsalus), én is ott nőttem fel. A kilátás sok mindentől függ. Én egy 60 ezres kisvárosban nőttem fel, a ház az utolsó magasabb épület volt a belváros keleti szélén, így három irányba nagyon messze el lehetett látni. A nyugati kilátást viszont akadályozta a szomszéd tízemeletes. De ha Te olyan környékre költözöl, ahol mindenhol ugyanilyen épületek állnak, akkor a kilátásod a szomszéd épületig fog tartani. Szóval mi hiába küldenénk képeket, az új otthonodból nyíló kilátás a lakás adottságától függ. Mikor mész megnézni a lakást, akkor nézz ki az ablakokon és az erkélyen és akkor megtudod, hogy milyen kilátással kell együtt élned.
2012. máj. 6. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem tudom, hogy miért írtam múlt időben, hiszen az elköltözésem óta sem változott semmi, az épület ugyanott áll :)

Szóval a ház az utolsó magasabb épület a belváros keleti szélén, így három irányba nagyon messze el lehet látni. A nyugati kilátást viszont akadályozza a szomszéd tízemeletes.

2012. máj. 6. 22:58
 3/10 anonim ***** válasza:

anyámnak gazdagréten van 8. emeleti lakása, tiszta időben a Scönherzig ellátni. :)

persze ez függ a lakás elhelyezkedésétől is. ha előtte egy 16 emeletes van, akkor semmit nem látsz. ha semmi, akkor viszont iszonyat jó a panoráma.

én most a 4.en lakom, az egyik ablaknak olyan a tájolása, hogy simán látom a Citadellát, éjszaka nagyon szép, mintha egy faxa kis tájkép lenne az ablak helyén :D

2012. máj. 6. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi is csak a szomszéd házat látjuk, de nekik meg szuper, mert előttük már nincs ami akadályozná a kilátást, úgyhogy tiszta panorámájuk van a budai hegyekre. Ennyit számít a szomszéd ház :D

Egy barátnőm meg olyan házban lakik, hogy az ablakból pont az Árpád-hidat látja, meg a két magas toronyház között a budai hegyeket. Na az ötcsillagos kilátás, főleg este ahogy a híd egyik felén piros, a másikon fehér lámpák úsznak :)

2012. máj. 7. 08:44
 5/10 anonim válasza:

[link]

8.emelet :)

2012. máj. 16. 15:16
 6/10 anonim válasza:
Előző vagyok, most esik az eső,be van borulva,de tiszta időben több km-re ellátni!:)A kép készült Mc. belváros:)
2012. máj. 16. 15:22
 7/10 A kérdező kommentje:

Csodás, köszi. :)

Az Mc mit takar? Miskolc?

2012. máj. 16. 17:29
 8/10 anonim válasza:
Igen,az Mc. Miskolc! :)
2012. máj. 19. 15:00
 9/10 anonim válasza:
2012. máj. 19. 15:53
 10/10 anonim válasza:
2012. máj. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!