Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelház tetőszerkezetét...

Fúróferkó kérdése:

Panelház tetőszerkezetét ismeri valaki?

Figyelt kérdés

A legfelső,4. emeleti lakásomban a mennyezeten beázást fedeztem fel.A szoba teljes szélességében,1 m hosszan megváltozott a mennyezet színe,kézzel lehet érzékelni a hőfok külömbséget,a sarokban egyértelműen beázási folt van.

A tetőn megvizsgálva ,különösen a szoba feletti részt,egybefüggő,5-6 cm vastag jégtakaró van.

Egy karnis felfúrás alkalmával tapasztaltam,hogy üreg van a tetőszerkezetben.

A kérdésem :a kátránypapiros tetőszigetelés alatt valahol alá tud annyi víz menni,hogy ezek a tetőhéjüregek megteljenek vízzel?

Ha igen, ez a víz hogyan tud onnan eltávozni?

Remélem lesz valaki, aki látott már közelről ilyen tetőszerkezetet,és mond valami tanácsot!

2012. febr. 17. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is laktam panelban. A mennyezeti panelek valóban olyanok,mint egy tepsi. Ha a tetőn rossz a szigetelés,akkor olvadáskor továbbra fogsz ázni. A jégtakarót el kellene távolíttatni,hogy olvadáskor ne teljen meg vízzel a panel.

Nyáron pedig a tetőt rendbe hozatni.

2012. febr. 17. 19:59
 2/3 Napkiraly ***** válasza:
Közös képviselőt kezd el cseszegetni és verd rá a javítást a lakóközösségre
2012. febr. 17. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Ma reggelre megint lett egy térkép mennyezeten.
2012. febr. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!