Csótány! De mégis hogyan, és honnan jött? 1 db még nem jelent "nagy" bajt?
Mentem ki most, és a fürdőszobában az ajtó előtt a csempén egy csótány szaladt át, gyorsan agyontapostam!
Már 20-on éve lakunk itt, de soha az életben nem volt egy csótány sem itt. 2008-ban volt nagy felújítás a házban, minden átlett építve, stb... új nyílászárók meg minden. De még akkor sem volt egy sem. Most meg egy bent szaladt a sötétben!
Ahol egy van , az azt jelenti hogy több is?
Teljesen tiszta a házunk, nincs penész, nincsenek repedések. "Tiszta udvar, rendes ház".
Úgyhogy nem tudom hogy most mi van. :(
Semmi. Bogarak mindig és mindenhol vannak, maximum eddig nem találkoztál velük :)
Figyeljetek alaposan, hogy vannak-e még, ha igen, akkor alaposan ellenőrizni mindig, hogy semmi ehető ne maradjon elől. Vagy nézzetek körbe, lehet, valahová leesett valami ehető (gyümölcs, vagy hasonló) esetleg nagyobb adag cukor, hasonló.
Ahol egy van , az azt jelenti hogy több is?
Így van!
nálunk eddig 2db csótány volt a 3 év alatt, mióta itt élünk.
lehet, h egy másik lakásból jöttek át, akkoriban költözött el egy igénytelen ember, gondolom nála nem találtak kaját, így jöttek hozzánk. de megöltük őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!