Ez milyen bogár? Az ágyamban mindig feltűnik egy-két ilyen.
Figyelt kérdés
Ez kb. 3mm-es, de vannak nagyobbak is, a legnagyobb amit láttam, max fél centis volt és picit kerekebb. Nem csíp vagy ilyesmi, de naponta egy-kettő előjön és eléggé bosszant.
2012. ápr. 30. 23:38
1/6 anonim válasza:
"elegge bosszant"
Nem ismerem a bogarat, viszont a helyedben a szobat jol atvizsgalnam, es megprobalnam kiirtani pl., mivel nem szivesen alszom idegenekkel, hiszen rad maszhat stb.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, de én sem szívesen aludnék együtt ilyesmikkel... a pókok nem zavarnak, de ezeket az ismeretlen eredetű rovarokat nem bírom. Takarítsd ki a szobádat rendesen, szerintem.
4/6 anonim válasza:
Ez tényleg csibornak tűnik... O.o vízközelben laktok?
5/6 anonim válasza:
Nekem is csíbornak tűnik, de mit keres az ágyadban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!