Panel nyolcadik emeletén apró fekete bogarak, mik lehetnek, honnan jöhetnek?
Figyelt kérdés
Kintről jöhetnek, milyen bogarak lehetnek? Most lehet a "szezonjuk"? Más is találkozott velük?2012. márc. 15. 15:35
1/13 anonim válasza:
Én még nem találkoztam velük, mekkorák, hogy néznek ki?
2/13 anonim válasza:
Nem zsizsik esetleg? Konyha "kamraszekrény" közelében nincs több, mint máshol? Ha igen, akkor a fűszerek, tészták, lisztek, darák, babfélék az otthonuk, és abból jönnek.
Sajna a petékkel fertőzött cuccot hazaviszed, és azok áteszik magukat a zacsin is.
3/13 anonim válasza:
Szellőzőt csekkold le, onnan is jöhetnek, lehetnek zsizsikek ahogy az előző is írta, de akár bébicsótányok is.
4/13 A kérdező kommentje:
Max. 2mm, fekete.
Mikor az erkélyről bejöttem dohányzás után, akkor találtam magamon két-három alkalommal. Tehát valószínűleg fentről eshet rám. Emelett egyszer találtam bent a másik, nem erkélyes szobában.
Ez alapján nem hiszem, hogy zsizsik lenne, de körül nézek ott is akkor.
2012. márc. 15. 16:05
5/13 A kérdező kommentje:
Bébicsótány!!!??? Neee!!! Viszont az gondolom ugyan olyan fürge, megfoghatatlan lenne, mint a felnőtt, nem? Ezt pedig meg tudtam fogni.
2012. márc. 15. 16:08
6/13 anonim válasza:
Kintről jönnek, itt a tavasz, mindenféle vacak kikelt, hozzám egy kis lepkeszerű valami jött be.
7/13 A kérdező kommentje:
Még mindig vannak, most már tuti, hogy kintről jönnek. Tud repülni, és még a szúnyoghálós szobában is vannak. Valaki találkozott még velük? Milyen rovar lehet? Nem csíp.
2012. jún. 20. 07:31
9/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok, talán nem is lehetne jól látni, annyira pici. Úgy egy mm-es lehet, fényes háta van. Ismerősömnél is van, tehát nem a lakásunkhoz köthető, mert az illető a város más részén lakik, és más típusú lakásban. Nála is kintről mennek be.
2012. jún. 20. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!